Bu pis yuzeysel propaganda yerine AVATAR (son hava bukucu) izlemeni oneririm rtasim

Ama Avatar’in devami da propaganda imis (ben 3 bolum dayanabildim)
Avatar'ı beğenmeyen görmedim şu ana kadar. Başyapıt.

Love Death and Robots'da ne var yav konsept çok iyi duruyor yorumlar da iyi hep??

Bir zümre üzerinden mi genel mi

Yani mevcut Amerikan liberallerinin ajandasi belli: 1) cinsiyet diye bir sey aslinda yoktur, "social construct"tir, 2) irk/tur diye bir sey aslinda yoktur, "social construct"tir

Bu da bu mesajlari isliyor aslinda inceden

Netflix'in cogu orijinal materyali gibi

Cunku Netflix batida milleniallara kasiyor onlarin da cok buyuk cogunlugu liberal, para orada onlar icin ozetle

Mesela Hakan Muhafiz'da goremiyoruz bu cesur kararlari

Avatar'ı beğenmeyen görmedim şu ana kadar. Başyapıt.

Love Death and Robots'da ne var yav konsept çok iyi duruyor yorumlar da iyi hep??

Vasat ya izlersen anlarsin zaten

Atmosferi uzerine bu kadar calisilmis bir cizgi film yoktur herhalde baska

Ba Sing Se falan yasiyor resmen. Tales of Ba Sing Se de muthis bolum, harika

Gezegenimiz belgeseli BBC'ye yaptırılmış olabilir. Planet earth kalitesinde olmuş

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli film olarak yakın zamanda eklenenler

İftarlık Gazoz
İkimizin Yerine
4N1K
Sonsuz Aşk
Can Feda
Benim Adım Feridun
Dönerse Senindir
Görevimiz Tatil
Çakallarla Dans 4

Hayırlı olsun. Bear Grylls'ın interaktif dizisini mutlaka izle. Bandersnatch'den çok iyi olmuş.

Üye olur olmaz Aile Arasında filmini izledim. Dün akşam da Breaking Bad'a başladım. O bittikten sonra önerinizi incelerim. Başarılı filmler ve diziler varmış. Önerilerinizi dikkate alacağım.

Üye olur olmaz Aile Arasında filmini izledim. Dün akşam da Breaking Bad'a başladım. O bittikten sonra önerinizi incelerim. Başarılı filmler ve diziler varmış. Önerilerinizi dikkate alacağım.

İçerik olarak çoğu kişi yetersiz görse de aslında sürekli izleyecek bir şey buluyorsun.

İçerik olarak çoğu kişi yetersiz görse de aslında sürekli izleyecek bir şey buluyorsun.

Yetersiz gören arkadaşların çoğunun öğrenci olduğunu ve boş zamanlarının çok olduğunu düşünüyorum. Dün üye olduktan sonra bir saat inceledim. O kadar çok dizi ve film gördüm ki en az bir senede izleyebileceğim programları seçtim.

Ben özellikle Quentin Tarantino'nun The Hateful Eight ve Django filmlerini görünce çok sevindim. Sinemada seyretmiştim. Tekrar tekrar izlemek istiyordum. Yıllardır Digitürk'e düşmesini bekleyip durdum. Dün Netflix'te görünce çok sevindim. Ayrıca filmler arasında Spotlight da var. O da harikulade bir filmdir. Israrla tavsiye ediyorum.

Dört gündür üyeyim ve içerik olarak çok zengin. PC'yi televizyona bağlama olayı çok zoruma gidiyordu. Akıllı TV araştırması yaparken Playstation'da da Netflix uygulaması olduğunu gördüm az önce. Masraftan ve zahmetten kurtuldum. Teknoloji demek gerçekten rahatlık demek!

Dört gündür üyeyim ve içerik olarak çok zengin. PC'yi televizyona bağlama olayı çok zoruma gidiyordu. Akıllı TV araştırması yaparken Playstation'da da Netflix uygulaması olduğunu gördüm az önce. Masraftan ve zahmetten kurtuldum. Teknoloji demek gerçekten rahatlık demek!
Lol

Geri
Üst Alt