- 12 Ocak 2013
- 50.733
- 60.044
- 4.323
İzlemeye başlayalım tavsiyelere açığım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prizi bırak güzel diziİzlemeye başlayalım tavsiyelere açığım.
tdw ve prison varmış onları devam ettirecem. 1-2 tane belgesel buldum milletin izleyin dediği.Prizi bırak güzel dizi
Kaçışlı falan
Var baya yeniler için izlenecek içerik, benim ilk ayım bitmek üzere. Messiah da fena değil diyorlar izlemedim ama bi araştır istersentdw ve prison varmış onları devam ettirecem. Bunuda aldım listeye. 1-2 tane belgesel buldum milletin izleyin dediği.
Prison'un 5. sezonu izledin mi nasıl?. Onu duydum ama beni bu mesih filan işleri açmıyor. Dini öge içeren işler sarmıyor beni.Var baya yeniler için izlenecek içerik, benim ilk ayım bitmek üzere. Messiah da fena değil diyorlar izlemedim ama bi araştır istersen
İzlemeye başlayalım tavsiyelere açığım.
4e kadar izlediysen, sezon 1-2 yerini tutamaz. 3e yakın 4e eşdeğer diyeyim reis.Prison'un 5. sezonu izledin mi nasıl?. Onu duydum ama beni bu mesih filan işleri açmıyor. Dini öge içeren işler sarmıyor beni.
2 kez baştan bitirdim4e kadar izlediysen, sezon 1-2 yerini tutamaz. 3e yakın 4e eşdeğer diyeyim reis.
izlenmemesi gereken diziler listesi mi bu adminSex Education
Peaky Blinders
Bates Motel
The End of F**king World
You
Dogs of Berlin
Sex Education
izlenmemesi gereken diziler listesi mi bu admin
Allah belani versin
Peakynin o boktan dizilerin arasında ne isi var yaw.
leş bir platform
Bir dene tabi ama netflix gibi sürekli üye kalınabilecek bir platform değil bence, kısa sürede içeriği tüketirsin bir de smart tv yazılımı 5 para etmez.Vallaha ben de yavaş yavaş BluTV'ye doğru kayacağım gibi görünüyor. Güzel festival ve bağımsız filmler var.
Bir dene tabi ama netflix gibi sürekli üye kalınabilecek bir platform değil bence, kısa sürede içeriği tüketirsin bir de smart tv yazılımı 5 para etmez.
4. Bolumde durmak zorunda kaldim ama sonunu merak ediyorum dogrusu.
![]()
Watch Messiah | Netflix Official Site
A wary CIA officer investigates a charismatic man who sparks a spiritual movement and stirs political unrest. A fictional story not based on true events.www.netflix.com