Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.568
- 12.548
- 2.868
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi korku gerilim onerir misin? Gecen film onerir misin dedigimde @Mehmet Eroğlu sadece beğeni atti mesajima
.sen onun gibi yapma
Kimisi ağır buluyor ama bana göre tam kıvamında idi. Son yıllarda izleyip beğendiğim nadir korku dizi/filmlerinden. Haunting of hill house.
Hiçbir şey.Netflix’e netflikş diyen adam hakkında ne düşünüyorsun?
Izledim onu.ayrica Marianne de guzel.tavsiye ederim.Kimisi ağır buluyor ama bana göre tam kıvamında idi. Son yıllarda izleyip beğendiğim nadir korku dizi/filmlerinden. Haunting of hill house.
Hiçbir şey.
Bana demez. Seviyeli bir ilişkimiz var.Serkan olsaydı şimdi g.tüm derdi
Bana demez. Seviyeli bir ilişkimiz var.

Koymak falan bunlar ne çirkin kelimeler ?haha seviyenize koysunlar![]()
Kendine gel seviyeyi koru bunlar nasil yakisiksiz soylemler bole kuzum?Serkan olsaydı şimdi g.tüm derdi
Koymak falan bunlar ne çirkin kelimeler ?
Kendine gel seviyeyi koru bunlar nasil yakisiksiz soylemler bole kuzum?
Iyice sirazen kaydi, iki bilgi paylasimi fikir alisverisi edinmek icin foruma giriyorum karsilastigimiz manzara uzucu.Like koysunlar, anlam koysunlar vs. Niyetin kötü abi
Trollüğü bıraktım, 2017 öncesine döndüm. Söylemlerimize artık dikkat edelim, seviyeyi koruyalım.Like koysunlar, anlam koysunlar vs. Niyetin kötü abi
Trollüğü bıraktım, 2017 öncesine döndüm. Söylemlerimize artık dikkat edelim, seviyeyi koruyalım.
Iyice sirazen kaydi, iki bilgi paylasimi fikir alisverisi edinmek icin foruma giriyorum karsilastigimiz manzara uzucu.
Yoksayıldınız. İyi geceler.Tamam canısı.
Orjinal soyadimi kullanmak istedim ne var bunda yoksa tasak mi geciyorsun atalarimin soy ismi ile?dedi avatarı İbrahim Tatlıses olan ve adı G. Veren üye...