Orjinal soyadimi kullanmak istedim ne var bunda yoksa tasak mi geciyorsun atalarimin soy ismi ile?

Evet daşşak geçtim hem. Seviyenizi korumaya devam iyi geceler size. Ben genel sohbet konusunda diğer arkadaşlarla seviyeli bir muhabbet içine girdim.

innocence files
haksiz yere kodese atilan kisilernen alakali iyi bir documentary

Haksız yere cezalandırılan bir kişiyi anlatan ve tüm zamanların en iyi belgeseli olarak da kabul edilen The Thin Blue Line'ı izlemeni öneririm bu konulardan hoşlanıyorsan

izledim sanirsamki
west of memphis de var o da bunla alakali ve iyi (y)

Imdb’nin 7- filmleri ucuz sanırım. İçerik dolu görünsün diye bol kepçeden almışlar.

Netflix film konusunda çok tırt amazon prime bile çok daha iyi

Beklediğim dizi konsepti bu erkek düşmanlarından: afrikalı bir anne ve çinli bir babadan olan melez bir eşcinsel kız çocuğunun açlıktan pangolin yemesi sonucu olan olaylar.

s-bdb70bf9aa3af30a44facc0a6097838c3f4efb83.webp

When they see us

9.1/10

w., w. good.

takip ettiğim tek dizisi rain di onunda 3. sezonu gelmedi devamı yoksa içerikten kaldır kardeşim çok adi bir platform ama ne hikmetse elitizmin olmazsa olmazı gözüyle bakılıyor.

Abi 1. Sezonu basladim bitireyim doye izledim. O kadar cirkin insani hem de kuzey avrupali nasil bir araya toplamislar hayret. Bir de basrole koymuslar!

Geri
Üst Alt