Netflix’i beğenmeyen gitsin Kanal D izlesin. 1 buçuk saatlik filmi 2 buçuk saatte izlesin. Sansür yesin.

Old Guard guzeldi, sonu da iyi bitti. Netflix ile ilgili tek sikayetim orta caglari, ilk caglari anlatirken ve gosterirken tam yapamiyor, kendimi orada hissedemiyorum. Mesela LOTR veya GOT'da o duyguyu hissediyordum. Witcher filan Zeyna, Herkul'den halliceydi.

Old Guard guzeldi, sonu da iyi bitti. Netflix ile ilgili tek sikayetim orta caglari, ilk caglari anlatirken ve gosterirken tam yapamiyor, kendimi orada hissedemiyorum. Mesela LOTR veya GOT'da o duyguyu hissediyordum. Witcher filan Zeyna, Herkul'den halliceydi.
Old guard çok iyiydi ama yarım bitti ya

Old guard fena değil de çok iyi de değil. İlgi çekici, çarliz teron ablamız hala güzel.
2. ye aralık kapı bırakmışlar.

10 bin e forumun kozmik odasını açabilirim

GSCimbom Mobile App

Old Guard tam çıtır çerez bir film. Konu baya ilgi çekici ama ne bileyim, yavan geldi bana. İzlerken sıkmıyor ama, akıyor.

Old Guard gayet iyi film. Her filmin 10 / 8 olmasina gerek yok.

Marcella ilk sezonu iyiydi. Ikinciye basladim ama sarmasi. Ucuncusu yayinlanmis.

dizi mı kalmadı ne tur ıstersın
Spartacus
Banshee
Lost
Malcolm in the middle
2 and half man
Peaky Blinders
GOT
Black Sails
Into the Badlands
Guzel mafya dizisi, siddet solo ve bol kanli .

Batman, Spider man gibi dizileri sevmem. Sadece cinsellige dayali dizileri de sevmem. Biyografi ve dram hic sevmem.
Guzel bildigin komedi varsa goz atayim.

Spartacus
Banshee
Lost
Malcolm in the middle
2 and half man
Peaky Blinders
GOT
Black Sails
Into the Badlands
Guzel mafya dizisi, siddet solo ve bol kanli .

Batman, Spider man gibi dizileri sevmem. Sadece cinsellige dayali dizileri de sevmem. Biyografi ve dram hic sevmem.
Guzel bildigin komedi varsa goz atayim.
broklyn nine nine

Geri
Üst Alt