Beni Çok Sev Sarp Akkaya yine oyunculuğunu konuşturmuş.

10/8

Izlemeye deger tek sey quincy jonesun belgeseli,onu da henuz izlemedim

Netflix geyigi daha yokken burada trapped dizisini ne beklerdik yav. Aydin falan baya muhabbetini yapmistik. Yeniden izliyim diyorumda baya üşeniyorum

arcane cok efso olmus

cok kaliteli bir yapim

diger netlix cöp dizilerine göre baya iyi

henüz 3. bölümü bitirdim ama baya akiyor

forumda konusu var mi bilmiyorum yoksa birisi acsin pls

The Ranch, ilk 50 bölüm güzeldi baya sonra sakallı abiyi atmışlar diziden sanırım devamını biraz zor tamamladım ama 7.5-8 civarı yine de.

Dizilerinin çoğu plansız. Sinir bozucu. Son örnek Squid Game. Dizi öyle bir şekilde bitti ki yeni sezona açık kapı bıraktılar. Yeni sezon gelmezse kimse yeni sezon nerede demez. Dizi çok izlenmeseydi Netflix'in datasında kalacak bir diziydi. Ama bu kadar ses getirdikten sonra ikinci sezonun gelmemesi imkansız.

Sabahtan beri konusunu ariyorum bulamiyorum iptv konusu gibi bisey vardi tam adi neydi o konunun

Dizilerinin çoğu plansız. Sinir bozucu. Son örnek Squid Game. Dizi öyle bir şekilde bitti ki yeni sezona açık kapı bıraktılar. Yeni sezon gelmezse kimse yeni sezon nerede demez. Dizi çok izlenmeseydi Netflix'in datasında kalacak bir diziydi. Ama bu kadar ses getirdikten sonra ikinci sezonun gelmemesi imkansız.

Gelecek zaten, geçen açıkladılar

Benimde internet iyi degilde insan heves ediyor işte

Geri
Üst Alt