Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
İş filmi, mükemmel değil ama iyi zaman geçiyor.Evet ama bence catisma 10 uzerinden en fazla 5 alir. Hani 10 olmasin ama 7 olabilirdi. Yine de izlettirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş filmi, mükemmel değil ama iyi zaman geçiyor.Evet ama bence catisma 10 uzerinden en fazla 5 alir. Hani 10 olmasin ama 7 olabilirdi. Yine de izlettirdi
Aşk 101 izledin mi SergencimIzlemeye deger tek sey quincy jonesun belgeseli,onu da henuz izlemedim
HayirAşk 101 izledin mi Sergencim
Onca dizi seyrettim,mevzu sacma salak sezon finali ise bende kafaya oynar,ama 2.sezon olacakmiş bakalım..arcane cok efso olmus
cok kaliteli bir yapim
diger netlix cöp dizilerine göre baya iyi
henüz 3. bölümü bitirdim ama baya akiyor
forumda konusu var mi bilmiyorum yoksa birisi acsin pls
Dizilerinin çoğu plansız. Sinir bozucu. Son örnek Squid Game. Dizi öyle bir şekilde bitti ki yeni sezona açık kapı bıraktılar. Yeni sezon gelmezse kimse yeni sezon nerede demez. Dizi çok izlenmeseydi Netflix'in datasında kalacak bir diziydi. Ama bu kadar ses getirdikten sonra ikinci sezonun gelmemesi imkansız.
Olacağını sanmıyorum geçenlerde bir maç konusunda ip TV muhabbeti geçti diye Alper parmak salladı.Sabahtan beri konusunu ariyorum bulamiyorum iptv konusu gibi bisey vardi tam adi neydi o konunun
Sen kullandin mi bunu hic ustad maclar disinda kullanack bi yani var mi.Olacağını sanmıyorum geçenlerde bir maç konusunda ip TV muhabbeti geçti diye Alper parmak salladı.
Söylemek istediğim şuydu, bu kadar izlenmese ikinci sezon gelmeyecekti. Yani bir dizinin kaç sezon süreceği, sezon hikayelerinin net olduğu bir yapım olduğunu sanmıyorum.Gelecek zaten, geçen açıkladılar
![]()
'Squid Game'de 2'nci sezon kesinleşti - Diken
10.11.2021 - Netflix'in dünyayı kasıp kavuran yapımı Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin bir sezon daha devam edeceğini söyledi.www.diken.com.tr
Yok hocam ya ne internetim ne de sinirlerim ip TV kullanmaya müsait değil.Sen kullandin mi bunu hic ustad maclar disinda kullanack bi yani var mi.
Sen kullandin mi bunu hic ustad maclar disinda kullanack bi yani var mi.