Üstad derbi öncesi 170 liraya beinconnect kampanyası vardı.Forumda da bayağı kişi almıştı.Değerlendirebilirdin.
Bein var zaten ustadda ip tv olayini cok merak ediyorum yav hic kullanmadim. Bi sure deneme yayini falan kullanmak isterdim

trde bilmiyom ama ben kullaniyorum reis - maclar disinda kullandigim yok pek, gerci bana bir suru diziyle film verdi netflixde abone olacagima oradan izliyorum en yeni filmler de var
Sende de Mahirin yasadiginsorunlar oluyor mu peki reis. Gerci fiber falan vardir sende

yalniz sunu fark ettim adamlarin icerikleri tvde camur gibi duruyor

hd iceriklerde bitrate 2mb falan, 4kda da 5mb anca oluyor

hd bir blurayde bitrate 25-30mb arasi oluyor, 4k blurayde de 60mb olur

tabii öyle bir sey beklemiyor insan ama en azindan 10a yakin bir mb olsa fena olmaz

tablet veya ona benzer kücük ekranlar icin tasarlanmis bu netflix

mac stream ederken de ayni sorunlar oluyor tabii

böyle izlerken pek keyif alamiyorum ya tvde

allahtan fazla para vermiyorum yoksa direkt iptal ederdim bunu fark ettikten sonra

Kulüp ikinci kısım çok güzel geliyor. İnşallah havlamalar olmaz da diziye sansür gelmez. Çünkü havlamalara tepkisiz kalmayan bir ülkeyiz.

Kulüp ikinci kısım çok güzel geliyor. İnşallah havlamalar olmaz da diziye sansür gelmez. Çünkü havlamalara tepkisiz kalmayan bir ülkeyiz.

Salih Bademci'nin bu sene Blutv'de yayınlanan başka bir dizisi daha varmış. Ona da baktın mı? Eleştirileri hiç de fena değil o dizinin de.

31 Aralık’tan sonra Netflix Türkiye’den kaldırılacak olan içerikler.

• How I Met Your Mother
  • Modern Family
  • Prison Break
  • Friends (Kesin değil)
  • Fullmetal Alchemist
  • Fulmetal Alchemist: Brotherhood
  • Young Justice
  • Transformers Prime
  • Save Me
  • My Pride
  • Depo Savaşları
  • Transformers: Rescue Bots
  • Max ve Ruby

Ilginç. Listedeki ilk 4 dizi bayağı büyük kitlesi olan diziler halbuki.

Kore dizisi var bitane ruhani yaratiklarin oldugu. 3 bolum izledim dizide guzel olan tek sey avukat hanim. Hele fosforlu makyaj yapan surekli yirtinin mal bi herif var cikinca tvyi camdan atasim geliyor

Friends ve How I Met Your Mother neden kalkiyor?
Modern Family full izledim ama tekrar izleyecektim. Ilk sezonlari 7 - 8 sene once izlemistim.
Bir de efsane two and half man gelsin artik

Geri
Üst Alt