Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.905
- 21.011
- 2.233
Yaw bir de bana gore en iyi yerinde bitti.çarli şinli 2 buçuk adam efsane diziydi
sonrası leş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw bir de bana gore en iyi yerinde bitti.çarli şinli 2 buçuk adam efsane diziydi
sonrası leş
%3 güzel ama sonra saçmalıyor dizi. Yine de izlenir. Diğerini izlemedim.lost in space
%3
bu dizilerden hangisinin gideri daha fazla?
%3 kuruyemiş gibi anlamadan biter, ama çok fazla beklentiye girmeye de gerek yok onu diyim sonra sövme banalost in space
%3
Lost In space aile bilim kurgu dizisi. Fakat bir aile dusun ki her bela bunlarin basina geliyor. Yine de gorsel efektler bence iyiydi. Bence gayet iyi efektlerdi. Hatta en iyi uzayli tiplerden biriydi.lost in space
%3
Salih Bademci'nin bu sene Blutv'de yayınlanan başka bir dizisi daha varmış. Ona da baktın mı? Eleştirileri hiç de fena değil o dizinin de.
![]()
Popüler dijital yayın platformu, sahnelendiği ilk günden itibaren kapalı gişe oynayan ünlü komedyenin yeni gösterisi 'CMYLMZ Diamond Elite Pilatinum Plus'ı 31 Aralık’ta Netflix’te yayınlayacağını duyurdu.