Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
Lucifer'i izliyordum ve Havva(Eve) lezbiyen oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen neden tl olarak ödüyorsun
twitterda gördüm reis bende netflix yoksen neden tl olarak ödüyorsun
Akşam yemeğinde hamburger yedim bir adet bira içtim. 115 TL ödedim. Böyle bir ortamda Netflix için 57 TL para değil.
Çok saçma bir yapıt gibi.Yakamoz diye bir saçmalık gelmis.
Hollywood'un hayatta kalma, dünyanın sonu filmleri iyi de bu neden kötü? İzlemeden böyle söylediğiniz için dedim.Yakamoz diye bir saçmalık gelmis.
Lucifer'i izliyordum ve Havva(Eve) lezbiyen oldu.
Hollywoodun hayatta kalma, dünyanın sonu filmlerinin iyi olduğunu nereden çıkardınHollywood'un hayatta kalma, dünyanın sonu filmleri iyi de bu neden kötü? İzlemeden böyle söylediğiniz için dedim.
Şimdi böyle söylersin ama gişe rekorları kıran bir sürü filmi var. Senin de beğendiğin filmler vardır. Oscarlı hem de.Hollywoodun hayatta kalma, dünyanın sonu filmlerinin iyi olduğunu nereden çıkardın
Olur başlarsan son sezonunda büyük hayran kırıklığı yaşarsın.Spoiler yedirdin bana ama olsun Eve aşırı hoş kadındı bembeyaz elbiseyle diziye giriş yaptığı bölümü unutamam ama diziyi bıraktım oğlan dizisi
Tanrının geldiği sezon finalini izledim en son, sonra kaç sezon ilerledi bilmiyorumOlur başlarsan son sezonunda büyük hayran kırıklığı yaşarsın.