Dün gece konusu dikkatimizi çekti başladık diziye. Bu tarz konular özellikle benim ilgimi çok çeker

7 bölümlük bir mini dizi. Dün 3 bölümünü izledik, gayet iyi ilerliyor. Bugün de bitiririz muhtemelen. Umarım sonu tatmin eder.

MV5BMTY3OGQxNTItYWEwZS00ZTg0LWE1MjYtMTcxNTUzYzk0ZjdmXkEyXkFqcGdeQXVyMDM2NDM2MQ@@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün gece konusu dikkatimizi çekti başladık diziye. Bu tarz konular özellikle benim ilgimi çok çeker

7 bölümlük bir mini dizi. Dün 3 bölümünü izledik, gayet iyi ilerliyor. Bugün de bitiririz muhtemelen. Umarım sonu tatmin eder.

MV5BMTY3OGQxNTItYWEwZS00ZTg0LWE1MjYtMTcxNTUzYzk0ZjdmXkEyXkFqcGdeQXVyMDM2NDM2MQ@@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

oha afiş müko bakarım

Kalan 4 bölümü de izleyip final yaptık.

Genel anlamda diziyi başarılı buldum. Ama bir çok eksiklikler, finalin kolay edilebilmesi falan diziye eksi yazan kısımlar. Finali de sönük kalmış. Bir çok final düşünebilinirdi. Ama en hafifi seçilmiş.

Yine de puanım 7.0/10

images

Bugün başladık ve sezonu bitti. 6 bölümlük bir mini dizi zaten.

Gayet beğendik diziyi.

7.0/10

Cici burda miydi hakkindaki yorumlar ve puanlar cok olumlu
Izleyen var mi

images

7 bölümlük güzel bir gizem, gerilimli mini dizi.

Bugün öğleden sonra başladık, biraz önce bitti 7. bölüm.

Konusu değişik, ilgi çekici. Mantık hataları da mevcut elbette.

Ama genel olarak beğendim. Zaten Mitchelle Monaghan hastası olduğum için pek beğenmeme ihtimalim yoktu :red:

7.5/10

MV5BNWNlYzA2OWUtMWE1Mi00ZjMyLWExY2ItZDVlZmQ0YTMyZmEyXkEyXkFqcGdeQXVyMjYwNDA2MDE@._V1_.jpg

Toplam 8 bölümlük mini İngiliz yapımı bir dizi. Dün gece başladık. 2 bölüm izledik. Değişik bir aurası var dizinin. Bakalım nasıl ilerleyecek.

MV5BNWNlYzA2OWUtMWE1Mi00ZjMyLWExY2ItZDVlZmQ0YTMyZmEyXkEyXkFqcGdeQXVyMjYwNDA2MDE@._V1_.jpg

Toplam 8 bölümlük mini İngiliz yapımı bir dizi. Dün gece başladık. 2 bölüm izledik. Değişik bir aurası var dizinin. Bakalım nasıl ilerleyecek.
Dün gece 2 bölüm daha izleyip 4. bölümü bitirdik. İyice kasmaya başladı. 4. bölümü zar zor bitirdik uykumuz geldi o derece yani.

Bu gece de 2 bölüm izleyeceğiz. Bir son şans daha vereceğim diziye, baktım olmuyor "unlike"ı basıcam!

Dün gece 2 bölüm daha izleyip 4. bölümü bitirdik. İyice kasmaya başladı. 4. bölümü zar zor bitirdik uykumuz geldi o derece yani.

Bu gece de 2 bölüm izleyeceğiz. Bir son şans daha vereceğim diziye, baktım olmuyor "unlike"ı basıcam!
5. ve 6. bölümü dün gece izledik. Benim yine uykum geldi, ama eşim illa diziyi bitirelim diyor. Neyse onun hatrına izleyeceğiz mecbur :(

Benim kafamda güzel bir İspanyol mini dizisi var. Başladığımda bilgilendiririm :red:

Diziyi bitirdik.

İlk 2 bölüm ve son 2 bölüm harici uyku getiren bir yapım olduğunu söyleyebilirim.

Bu mini diziyi 2 saatlik film olarak harmanlasalardı ortaya daha güzel bir iş çıkabilirdi. Olmadı 4 bölüme düşürebilirlerdi. Gerçekten 8 bölümden 4-5’i falan gereksiz yani. Finali daha sarsıcı olur diye bekliyordum ama sıradan bir finali oldu ne yazık ki.

Neyse puanım 6.0/10

Diziyi bitirdik.

İlk 2 bölüm ve son 2 bölüm harici uyku getiren bir yapım olduğunu söyleyebilirim.

Bu mini diziyi 2 saatlik film olarak harmanlasalardı ortaya daha güzel bir iş çıkabilirdi. Olmadı 4 bölüme düşürebilirlerdi. Gerçekten 8 bölümden 4-5’i falan gereksiz yani. Finali daha sarsıcı olur diye bekliyordum ama sıradan bir finali oldu ne yazık ki.

Neyse puanım 6.0/10

Uykunu getiren filme 6 puan mi verdin?

images

Konusu ilginç, 35-40 dakikalık bölümleriyle çerezlik 8 bölümlük bir mini İspanyol dizisi. La Casa de Papel’den tanıdığımız isimler mevcut oyuncu kadrosunda.

İlk 4 bölümünü şipşak izledik. Gayet iyi gidiyor ulanacak kadar. Umarım finale doğru s*çıp batırmaz.

Tek eleştirim;
Geylik, biseksüellikten bıktık artık be Netflix!!!

Geri
Üst Alt