- 27 Ocak 2010
- 139.513
- 105.862
- 5.648
teyzemmmmmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oha afiş müko bakarımDün gece konusu dikkatimizi çekti başladık diziye. Bu tarz konular özellikle benim ilgimi çok çeker
7 bölümlük bir mini dizi. Dün 3 bölümünü izledik, gayet iyi ilerliyor. Bugün de bitiririz muhtemelen. Umarım sonu tatmin eder.
![]()
![]()
The Watcher (TV Mini Series 2022) - IMDb
The Watcher: Created by Ian Brennan, Ryan Murphy. With Naomi Watts, Bobby Cannavale, Mia Farrow, Terry Kinney. A married couple moving into their dream home are threatened by terrifying letters from a stalker, signed - "The Watcher."m.imdb.com
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün gece konusu dikkatimizi çekti başladık diziye. Bu tarz konular özellikle benim ilgimi çok çeker![]()
7 bölümlük bir mini dizi. Dün 3 bölümünü izledik, gayet iyi ilerliyor. Bugün de bitiririz muhtemelen. Umarım sonu tatmin eder.
![]()
![]()
The Watcher (TV Mini Series 2022) - IMDb
The Watcher: Created by Ian Brennan, Ryan Murphy. With Naomi Watts, Bobby Cannavale, Mia Farrow, Terry Kinney. A married couple moving into their dream home are threatened by terrifying letters from a stalker, signed - "The Watcher."m.imdb.com
Dün gece 2 bölüm daha izleyip 4. bölümü bitirdik. İyice kasmaya başladı. 4. bölümü zar zor bitirdik uykumuz geldi o derece yani.![]()
![]()
Ich schweige für dich (TV Mini Series 2020) - IMDb
Ich schweige für dich: With Richard Armitage, Shaun Dooley, Siobhan Finneran, Jacob Dudman. Follows the lives of suburban families whose secrets and lies are made public by the appearance of a stranger.www.imdb.com
Toplam 8 bölümlük mini İngiliz yapımı bir dizi. Dün gece başladık. 2 bölüm izledik. Değişik bir aurası var dizinin. Bakalım nasıl ilerleyecek.
5. ve 6. bölümü dün gece izledik. Benim yine uykum geldi, ama eşim illa diziyi bitirelim diyor. Neyse onun hatrına izleyeceğiz mecburDün gece 2 bölüm daha izleyip 4. bölümü bitirdik. İyice kasmaya başladı. 4. bölümü zar zor bitirdik uykumuz geldi o derece yani.
Bu gece de 2 bölüm izleyeceğiz. Bir son şans daha vereceğim diziye, baktım olmuyor "unlike"ı basıcam!
![]()
![]()
Ich schweige für dich (TV Mini Series 2020) - IMDb
Ich schweige für dich: With Richard Armitage, Shaun Dooley, Siobhan Finneran, Jacob Dudman. Follows the lives of suburban families whose secrets and lies are made public by the appearance of a stranger.www.imdb.com
Toplam 8 bölümlük mini İngiliz yapımı bir dizi. Dün gece başladık. 2 bölüm izledik. Değişik bir aurası var dizinin. Bakalım nasıl ilerleyecek.
Uykunu getiren filme 6 puan mi verdin?Diziyi bitirdik.
İlk 2 bölüm ve son 2 bölüm harici uyku getiren bir yapım olduğunu söyleyebilirim.
Bu mini diziyi 2 saatlik film olarak harmanlasalardı ortaya daha güzel bir iş çıkabilirdi. Olmadı 4 bölüme düşürebilirlerdi. Gerçekten 8 bölümden 4-5’i falan gereksiz yani. Finali daha sarsıcı olur diye bekliyordum ama sıradan bir finali oldu ne yazık ki.
Neyse puanım 6.0/10