Az kaldı az..

IMG_0107.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1899
Merak uyandirici ama direk 10. bolume geceyim mi gecmeyeyim mi ikilimdeyim.

Dark esintileri sunan bir dizi.
Bu arada darkı sevmem :asd:
Başları çok slow bu ne lan diye sıkılıp bırakan çıkabilir. Ha bu arada dizi kendi içinde büyük spoiler vermekte.

Ha güzel mi güzel oturup bir cuma akşamında bitirmelik.
Ha bu arada eşcinsellik dahili item olarak geliyor artık.
Boku çıktı be kardeşim vallahi çıktı benim alıp veremediğim yada özenmekten korktuğumdam değil her yapımda illa gözümüze sokulmalı gibi bir kanun mu var onu anlamıyorum.
Tamam farkındalık vs. vs. o halde her yapıma dayak yiyen kadınları, tevacüze uğrayan katledilen hayvanların nesli tükenen hayvanları, çocuk tecavüzünü, susuzluğu, afrikada 1 lokmaya muhtaç olan el kadar bebeleri, yanan ormanları, içine edilen dünyayı her diziye bunları işleyin her yapım +80 dakika falan olsun

Son düzenleme:
1899'a haftasonuz başlarız bir eksilik çıkmazsa.

beğendim

AAAAQeEf-vzXJoIwog-Z2150w298bjqsAbyWbiMIrP5jN3qOrJUeWzlRyhjvY9br4Tfg3aIwcuDWMGIGpUXL1wiaVjv8ebmdAM0ILyfm8cgWLu3exflUD4FU45ChVKq6D0c20TfHgY02UX1E6rBcWm4wTiiw.jpg

Dark esintileri sunan bir dizi.
Bu arada darkı sevmem :asd:
Başları çok slow bu ne lan diye sıkılıp bırakan çıkabilir. Ha bu arada dizi kendi içinde büyük spoiler vermekte.

Ha güzel mi güzel oturup bir cuma akşamında bitirmelik.
Ha bu arada eşcinsellik dahili item olarak geliyor artık.
Boku çıktı be kardeşim vallahi çıktı benim alıp veremediğim yada özenmekten korktuğumdam değil her yapımda illa gözümüze sokulmalı gibi bir kanun mu var onu anlamıyorum.
Tamam farkındalık vs. vs. o halde her yapıma dayak yiyen kadınları, tevacüze uğrayan katledilen hayvanların nesli tükenen hayvanları, çocuk tecavüzünü, susuzluğu, afrikada 1 lokmaya muhtaç olan el kadar bebeleri, yanan ormanları, içine edilen dünyayı her diziye bunları işleyin her yapım +80 dakika falan olsun
Yaw bir de ateşli seviştiler 😁😁😁

1899 akıp gidiyo tavsiye ederim. dark ın sonunu getiremeyen biriyim ama kalite belli ediyo kendini. dark beyin yakıyodu o kadar odaklanıp dikkatli izleyecek vakit olmadığından bitirmemiştim ama sevmistim. bo odar bey ve friese hanımın kafasını seviyorum.

1899 fazla detay anlatmak isteyip hiç bir şey anlatmamışlar Dark'a göre daha tahammül edilebilir fakat çok bir ekstrası yok bence. Soundtrack iyi, bir de Fransız kadını oynayan abla güzel.

dark zor gözüksede tahamül edilmeyecek pek bişey yoktu yav. her detayı açıklayarak bitirdiler. ergenlerin bisiklet yolunda öylesine kendi aralarındaki sohbette geçen göldeki efsane olayı bile çok güzel yedirdiler.

tim burton ağabey bunlarla çalışmalara başlamış

ketrın zeta cons hanımefendi çok hoş gözüküyor gotikler içinde

Two Distant Strangers

20-25 dklık bir film. polislerin siyahilere olan tutumunu güzel bir dille anlatmışlar.

zaman döngüsüne sıkışan bir adamın hikayesi (ayağa kalk serseriiiiiii)

MV5BNjBlZTVhYzItOTdjOS00YWY0LWE3NzQtZTc5MjRkY2RjMDM5XkEyXkFqcGdeQXVyNTU5NjE4OTY@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Son düzenleme:
Bu dizi sağlam olacağa benziyor dünyaya açılabilir kitaptan uyarlanmış çekimleri 2 yılı aşkın sürmüş

Geri
Üst Alt