iki bolum izledim. dark 2 gibi olmus. yani darkın formulasyonuna birebir sadık kalınmıs. artı ve eksileri de dark ile aynı.

+ sinematografi, muzikler, atmosfer guzel
+ tempo iyi
+ senaryodaki ince iscilik iyi (yan hikayelerin yan hikaye gibi baslayıp ana hikayeye baglanmasını kastediyorum, bu dizide henuz olmadı ama olacaktır)

- oyunculuklar kotu, surekli donuk bakıslar, titreyen dudaklar vs.
- ipucu vermek icin hep tekrar eden semboller kullanılmıs, dogallıgı biraz bozuyor
-dark cok yorucuydu, bisey kacırmamak icin tetikte izlemek gerekiyordu, 1899 o acıdan biraz daha rahat

yine darkdan yola cıkarak dizinin sonunda muhtemelen soyle birsey cıkacak:

prometheus ile kerberos aynı gemi. biri digerinin gelecekteki hali.
1899'u bitirdim nihayet ama finalini hic begenmedim. fazla 'deus ex machina' olmus. yani biraz suslu bir 'meger hersey ruyaymis' finalinden pek de bir farkı yok bu finalin bence.

1899'u bitirdim, eh işte. 6-7 verilir. Öylesine izlenebilecek bi dizi

1899'un neyini beğendi insanlar tam anlayamadım. Son yıllarda birçok dizi ve filmde gördük zaten aynı mevzuları. Tempo desen zaten yerlerde.

İlk üç bölümüyle birlikte beklentimin çok çok üzerinde bir yapım olacak gibi görünüyor şimdilik. Kalan bölümlerde de aynı tempoyu ve atmosferi korumayı başarırsa harika bir sezon olmuş olacak.. Sadece müzikleri bile izlemek için bir sebep olabilir.

Dark esintileri sunan bir dizi.
Bu arada darkı sevmem :asd:
Başları çok slow bu ne lan diye sıkılıp bırakan çıkabilir. Ha bu arada dizi kendi içinde büyük spoiler vermekte.

Ha güzel mi güzel oturup bir cuma akşamında bitirmelik.
Ha bu arada eşcinsellik dahili item olarak geliyor artık.
Boku çıktı be kardeşim vallahi çıktı benim alıp veremediğim yada özenmekten korktuğumdam değil her yapımda illa gözümüze sokulmalı gibi bir kanun mu var onu anlamıyorum.
Tamam farkındalık vs. vs. o halde her yapıma dayak yiyen kadınları, tevacüze uğrayan katledilen hayvanların nesli tükenen hayvanları, çocuk tecavüzünü, susuzluğu, afrikada 1 lokmaya muhtaç olan el kadar bebeleri, yanan ormanları, içine edilen dünyayı her diziye bunları işleyin her yapım +80 dakika falan olsun

Şimdi şöyle oluyor senaristler bir araya gelip dizinin ilk pilot bölümünü çekmeden karakterleri kurgularken odaya Netflix eşcinsel birimi giriyor ve şu karakterleri diziye entegre edeceksiniz diye dosya bırakıp çıkıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi şöyle oluyor senaristler bir araya gelip dizinin ilk pilot bölümünü çekmeden karakterleri kurgularken odaya Netflix eşcinsel birimi giriyor ve şu karakterleri diziye entegre edeceksiniz diye dosya bırakıp çıkıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senaristler ön sevişme yapiyor bile olabilir

Geri
Üst Alt