- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
Önce Dark'ı izleyin sonra da 1899. Senaristler aynı çünkü kafayi tam yersiniz peşpeşe izlerken 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

sen önerdiysen başlıyorum üstatİlk üç bölümüyle birlikte beklentimin çok çok üzerinde bir yapım olacak gibi görünüyor şimdilik. Kalan bölümlerde de aynı tempoyu ve atmosferi korumayı başarırsa harika bir sezon olmuş olacak.. Sadece müzikleri bile izlemek için bir sebep olabilir.
![]()
1899'u bitirdim nihayet ama finalini hic begenmedim. fazla 'deus ex machina' olmus. yani biraz suslu bir 'meger hersey ruyaymis' finalinden pek de bir farkı yok bu finalin bence.
ortaktır kesin. senin her ay düzenli olarak 90 küsür tl vermen mümkün değilBenim gibi pinti bir adam bile Netflix'e para veriyorsa, herkes verebilir.
Ailecek çok hoşumuza gidiyor. Kapsamlı.
Vallahi veriyorum lan. Kimseye ortak değilim, ortak da kabul etmiyorum.ortaktır kesin. senin her ay düzenli olarak 90 küsür tl vermen mümkün değil
2.ye geçtim sarıyo.Wednesday izleyek mi?
Sariyo deyince deepweb videosu canlandı gözümde2.ye geçtim sarıyo.
kerem potter varSariyo deyince deepweb videosu canlandı gözümde
spoiler verene söverim!
amazon başlığından buraya gelmen şahsımı sevindirdispoiler verene söverim!
Fleabag izliyorum orda da 2.sezondayimamazon başlığından buraya gelmen şahsımı sevindirdi
sami'nin izlediklerinden bir ''izlenmemesi gerekenler'' listesi oluşturmak gerekir mi?amazon başlığından buraya gelmen şahsımı sevindirdi
![]()
8.5/10