Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.932
- 102.090
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wednesday'ı sel aldı
Kızımızın 6. Hissi muazzam bu kadar tutarsız tespitler olan bir karı görmedim.Beklentim yoktu ama dizi boşluğunu gidermeye yetiyor
Fantastik degil kiWednesday ilginç güzel bir dizi olmuş
Zaten fantastik olunca insan çok garipsemiyor
Veganlardan korkmak lazımWednesday, çok saçmasapan bir dizi olmasına rağmen ilginç bir şekilde izledim bütün bölümleri. Muhtemel ki gelecek sezonu da izlicem. Katili yanlış tahmin etmenin hırsı sanırım bendeki.
Veganlardan korkmak lazım
Tim Burton yapımı tam1 tane normal karakter yok ki.
Bunlar kadar sahtekar çift dünyada görülmemiştir sanırım. mağdur edebiyatının suyunu çıkarttılar
Bunlar kadar sahtekar çift dünyada görülmemiştir sanırım. mağdur edebiyatının suyunu çıkarttılar
tim burton olunca şaşırmıyorsun aslında ama son dönemin en enteresan yapımı olabilir.İlk üç bölümüyle birlikte beklentimin çok çok üzerinde bir yapım olacak gibi görünüyor şimdilik. Kalan bölümlerde de aynı tempoyu ve atmosferi korumayı başarırsa harika bir sezon olmuş olacak.. Sadece müzikleri bile izlemek için bir sebep olabilir.
![]()
Tim Burton'ın geri dönüş yapımı olur umarım. Çok farlı bir pencereden bakıyor bu gezegenetim burton olunca şaşırmıyorsun aslında ama son dönemin en enteresan yapımı olabilir.
sürükleyip götürüyor acayip 5.bölümdeyim
bu diziden sonra big fish ve makas elleri tekrardan izleyeceğim. Tim Burton yapımlarını özlediğimi farkettim