FjIIWn5XgAAacrw

Wednesday, çok saçmasapan bir dizi olmasına rağmen ilginç bir şekilde izledim bütün bölümleri. Muhtemel ki gelecek sezonu da izlicem. Katili yanlış tahmin etmenin hırsı sanırım bendeki.

Bunlar kadar sahtekar çift dünyada görülmemiştir sanırım. mağdur edebiyatının suyunu çıkarttılar

Çarşamba iyiymiş

Sarışın teyze GoTten bildiğimiz ayı kadın olduğunu yeni fark ettim.

İlk üç bölümüyle birlikte beklentimin çok çok üzerinde bir yapım olacak gibi görünüyor şimdilik. Kalan bölümlerde de aynı tempoyu ve atmosferi korumayı başarırsa harika bir sezon olmuş olacak.. Sadece müzikleri bile izlemek için bir sebep olabilir.

tim burton olunca şaşırmıyorsun aslında ama son dönemin en enteresan yapımı olabilir.
sürükleyip götürüyor acayip 5.bölümdeyim

bu diziden sonra big fish ve makas elleri tekrardan izleyeceğim. Tim Burton yapımlarını özlediğimi farkettim

tim burton olunca şaşırmıyorsun aslında ama son dönemin en enteresan yapımı olabilir.
sürükleyip götürüyor acayip 5.bölümdeyim

bu diziden sonra big fish ve makas elleri tekrardan izleyeceğim. Tim Burton yapımlarını özlediğimi farkettim
Tim Burton'ın geri dönüş yapımı olur umarım. Çok farlı bir pencereden bakıyor bu gezegene

Geri
Üst Alt