New Horizons 9 Yıl Sonra Uykudan Uyandı

tek dünya devleti projesi adı altından yapılan çalışmalar bu ufo şeyleri.
Gitsin uzayı tabi araştırsın ama ufoyla insanları kandırmasın

Peki bu sistem içinde ki statükoyu destekleyen ve dolayısıyla egemen olan güçler ''tek dünya devleti projesi'' adı altında seni kandırıp kendi statükolarını koruma niyetindelerse ? Neden tek taraflı bakıyoruz meseleye

Peki bu sistem içinde ki statükoyu destekleyen ve dolayısıyla egemen olan güçler ''tek dünya devleti projesi'' adı altında seni kandırıp kendi statükolarını koruma niyetindelerse ? Neden tek taraflı bakıyoruz meseleye
Genelde tek taraflı bakmam.
ufo sana mantıklı geliyor mu abi Allah aşkına

Uydu fırlatırız, uydumuzu yaparız elbet 50 yıldan çok daha kısa bir sürede lakin benim demek istediğim bu değildi, bizde üniversite olmadığından bilimsel merak yok, yok derken buna dair bir sistem yok ve bu çalışmaları yapabilmek için teknik beceriden ( ki o da yok halihazırda) fazlası lazım,farkındalık lazım,buna yoğunlaşacak zihinler lazım,anlatmak istediğim buydu...
Makro düzeyde değil ama yok dememek lazım ,
Tübitak ve üniversitelerde birçok çalışma oluyor , büyük idari teşekkülerimizle özel teşekküllerde de çalışmalar var ama baştada dediğim gibi eş güdüm yok ,
kaynakları optimum harcama konusunda sıkıntı var ,
birde halka anlatabilmekte lazım , halkı eğitebilmek , halkın zihninde bir devrim yapabilmek lazım bunlarda şimdilik zor işler .

Konuyu dallandirayim mi? :)

Antik yazitlarda adi gecen Nephalem veya Nefilim adi takilan 'melek insan kirmalari' dunya disi varliklar olabilir mi?

Eski yazilara göre buyuk tufanin bir maksadi da nefilimleri temizlemekti. Dunya disi bir catismada arada kalmis olabilir miyiz? :)
Emir Sato gel güzel mevzu var

Kİmler murat anlamadım ben? Beni kimin kandırdığını bilmek hakkım :D söke söke alırım
Doğsusu anladım dedim ama , Tevfik tek dünya devleti falan diyince acaba yanlışmı anladım diye düşündüm ,
" bizim görebileceğimiz bir tür değil " deyince anladım dedim ,
Benim anladığım Cin'lerdi açıkcası ...

Bugün bu projelere kıyasla iktidarı eleştirenlerin önceki konularda olduğu gibi inkarcılıklarına ve yapılanı küçümseyip dalga konusu haline getirdiklerine dönüp bakılsın..Son konudaki meselede ortada zaten..

Dersin ki Teknolojik açıdan yapılan son 10 yılda onlarca büyük gelişme var...Bunlardan biri olan İnsansız Hava Aracı iş yapıyor..Kabul etmez..İnsansız Hava aracı geliştirilme aşamasındayken düştüğü için bunlar patır patır düşüyor türk ne anlar bu işten deyip dalga konusu yapar..Sonra dersin ki bak bu iş yapıyor.TSK en başta ft testlerini geçmediği için onay vermedi ama şimdi 10 tane ANKA iş yapıyor üstelik iş yapmasa dışarı satılmaz..

Çıkar derki senin o çakma uçağını anca Arap alır der..Sonra Eurocopter gibi Avrupa'nın en büyük uçak firmasıyla olan anlaşmayı koyarsın..2 saat kıvırmak için uğraşır..Yani ben desem ki bak yeri HD görüntülemek için uydular fırlatıldı..2020'ye kadar bunlar devam edip geliştirilecek hatta sonraki gönderilecek Türksat 4B geniş bandda internet teknolojisi verme özelliğine sahip olacak desen..Aynı beyni yıkanmış zihniyet aynı şekilde işi eyyamcılıkla küçümseyip geçiştirmeye çalışır..Şu tartışmanın özetini 2 yabancı ülkedeki forumda yapsalar kendi kendime derim ki..Bunun biri İngiliz biri Fransız..Çünkü biri devamlı bir ideolojiyi kötüleme adına ölümüne eyyam peşinde..

Bu iktidar döneminde yeri uzaydan HD olarak görebilmek için gönderdiği Rasat , Göktürk ,Türksat uydularını ve bunun üzerinde geliştirilip gönderilecekler söyle , kanıt koy ama nafiledir zihniyeti onu inkar etmek üzerinedir...Oysaki asıl gerçek aslında bilim ve teknoloji diyenler bugün iktidara gelse değil uzaya uydu göndermek oraya doğru düzgün bütçe bile ayrılmaz..Bunlar kapının önündeki çöpü bile kaldırmaktan aciz..İşleri güçleri sokak solculuğu..Başka birşeylere kafaları basmaz..ARGE'ye ayrılan kaynak 2002 yılı 60 milyon lira..2015 bütçesi 3 milyar lira..bitmiştir..

Son düzenleme:
partilerinizi
DD53C926B9924E51851B01D4764ACEAC.jpg

Erich Von Daniken için ne diyorsunuz.

Bir şarlatan mı yoksa ciddiye alınacak biri mi.

Özellikle Sümerliler hakkında iddia ettiği şeyler ?

Genelde tek taraflı bakmam.
ufo sana mantıklı geliyor mu abi Allah aşkına

Geliyor tabi neden gelmesin ki, muhtemelen ''ufo'' kelimesini algılayışımız çok farklı, en kaba tabirle kendimi açıklayacak olursam, bilime göre evren 13 küsür milyar yaşında, ve içinde milyarlarca galaksiyi barındırıyor, biz ise henüz ay'dan başka bir gezegene(uyduya) ayak basmış değiliz ve kendi güneş sistemimiz de ki gezegenler hakkında bile çok ama çok kısıtlı bilgiye sahibiz, yani kısaca bilgimiz çok kısıtlı tek kesin olarak bildiğimiz şey evrenin muazzam derecede kompleks ve büyük olduğu ki yeni teorilere göre bildiğimiz evrenin haricinde başka evrenlerin'de var olması son derece olası(çoklu evren teorisi) Eskiden su olmadan hiçbir canlının hayatta kalamayacağını düşünüyorduk ancak son keşifler ortaya çıkardı ki su olmadan'da daha doğrusu bizim yaşamın oluşması için olmazsa olmaz dediğimiz maddeler,elementler olmadan da hayat olabiliyormuş( Adını hatırlayamamakla birlikte bu maddelerin, olmadığı bir ortamda yaşayan bakteri bulundu)

Bu sonsuz olasılıklar içinde yalnızca dünya da yaşamın olabileceği fikri bana hiç mantıklı gelmiyor açıkçası, trilyonlarca sistem içinde bizden çok farklı şekilde evrimleşmiş yaşam formlarının olmaması için hiçbir sebep yok, bir astro fizikçinin bu olasılıklara göre yaptığı formül de değil evren'de yalnızca samanyolun'da binlerce yaşam formunun olmasının muhtemel olduğu ortaya çıkmıştı.

Ayrıca gözlenen yüzlerce tanımlanamayan gerek su altında gerek gökyüzün de cisim var, evet bunlardan büyük çoğunluğu insan yapımı aldatmacalar yalnız bu hepsinin sahte olduğu anlamına gelmez, gelişmiş filtrelerden geçirilmiş ve hiçbir açıklama getirelememiş yüzlerce gözlem var, ve biz yalnızca kamuoyuna açıklananları biliyoruz, gizliliği kalkmamış çok daha fazla görüntü ve bilgi var.

Budak geldi konunun seyri yalan oldu. Kilitleyelim.
Özgür kendini çok uyanık sanıyorsun..Bu tip her konuda konuştuğun her kelime siyaset veya tahrik..En son bu yüzden ceza yemiştin..Konunun başından beri konuştukların ne kadar siyasi ise benimkide o kadar siyasi..Kimseye tahrik etmiyorum..Gerçi senin beynin kendi ideolojiye ters hiçbirşeyi kaldırmıyor orası ayrı..

Erich Von Daniken için ne diyorsunuz.

Bir şarlatan mı yoksa ciddiye alınacak biri mi.

Özellikle Sümerliler hakkında iddia ettiği şeyler ?
Çalışmalarını hice saymak hata olacaktir kulak verilmesi gerekir. Ancak kendisi ufaktan kafayi usutmus oldugu icin haddinden fazla ciddiye de almamak lazim. Kitaplarini okumasi baya keyiflidir ama yani..o kadar :D

Bugün bu projelere kıyasla iktidarı eleştirenlerin önceki konularda olduğu gibi inkarcılıklarına ve yapılanı küçümseyip dalga konusu haline getirdiklerine dönüp bakılsın..Son konudaki meselede ortada zaten..

Dersin ki Teknolojik açıdan yapılan son 10 yılda onlarca büyük gelişme var...Bunlardan biri olan İnsansız Hava Aracı iş yapıyor..Kabul etmez..İnsansız Hava aracı geliştirilme aşamasındayken düştüğü için bunlar patır patır düşüyor türk ne anlar bu işten deyip dalga konusu yapar..Sonra dersin ki bak bu iş yapıyor.TSK en başta ft testlerini geçmediği için onay vermedi ama şimdi 10 tane ANKA iş yapıyor üstelik iş yapmasa dışarı satılmaz..

Çıkar derki senin o çakma uçağını anca Arap alır der..Sonra Eurocopter gibi Avrupa'nın en büyük uçak firmasıyla olan anlaşmayı koyarsın..2 saat kıvırmak için uğraşır..Yani ben desem ki bak yeri HD görüntülemek için uydular fırlatıldı..2020'ye kadar bunlar devam edip geliştirilecek hatta sonraki gönderilecek Türksat 4B geniş bandda internet teknolojisi verme özelliğine sahip olacak desen..Aynı beyni yıkanmış zihniyet aynı şekilde işi eyyamcılıkla küçümseyip geçiştirmeye çalışır..Şu tartışmanın özetini 2 yabancı ülkedeki forumda yapsalar kendi kendime derim ki..Bunun biri İngiliz biri Fransız..Çünkü biri devamlı bir ideolojiyi kötüleme adına ölümüne eyyam peşinde..

Bu iktidar döneminde yeri uzaydan HD olarak görebilmek için gönderdiği Rasat , Göktürk ,Türksat uydularını ve bunun üzerinde geliştirilip gönderilecekler söyle , kanıt koy ama nafiledir zihniyeti onu inkar etmek üzerinedir...Oysaki asıl gerçek aslında bilim ve teknoloji diyenler bugün iktidara gelse değil uzaya uydu göndermek oraya doğru düzgün bütçe bile ayrılmaz..Bunlar kapının önündeki çöpü bile kaldırmaktan aciz..İşleri güçleri sokak solculuğu..Başka birşeylere kafaları basmaz..ARGE'ye ayrılan kaynak 2002 yılı 60 milyon lira..2015 bütçesi 3 milyar lira..bitmiştir..
Biraz daha araştırmanı öneririm , özellikle ANKA mevzusu öyle sandığın gibi değil , keza diğer mevzularda , Bugün gururlanılan projelerin birçoğu nun temeli 90 lara dayanır
haa şu vardır ben bunu buradada yazmışımdır belki ne kadar eleştirsemde bu iktidarın yaptığı en önemli şeydir ulusal savunma sanayisine önem vermek ve özellikle ar-ge harcamasından kaçınmamak ,
ama son birkaç sene içinde birçok şeyin içine edildiğinide söylemek lazım medyanın cahilce propagandası gibi değil yani işler ....

Çalışmalarını hice saymak hata olacaktir kulak verilmesi gerekir. Ancak kendisi ufaktan kafayi usutmus oldugu icin haddinden fazla ciddiye de almamak lazim. Kitaplarini okumasi baya keyiflidir ama yani..o kadar :D

Hayatı da gayri yasal işlerle dolu.
Ayrıca 4-5 yıl önce Sümerliler hakkındaki söylediği şeyler açıkçası saçma ve mantıksız geldi.
Hani şu Sümerliler uzaylı+insan melezidir iddiası.

Geri
Üst Alt