- 19 Mart 2014
- 29.583
- 30.999
- 2.718
Allaha Allah selamı üzerine olsun denmez.Sallallahu 'Alaihe wa Sallam (S.A.W.)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allaha Allah selamı üzerine olsun denmez.Sallallahu 'Alaihe wa Sallam (S.A.W.)
yaşam formu olabilir ama bizim gibi gelişmiş olacağını düşünmüyorum.hele uzay arabaları falan tam komedi bi link atacam bunu oku abi benceGeliyor tabi neden gelmesin ki, muhtemelen ''ufo'' kelimesini algılayışımız çok farklı, en kaba tabirle kendimi açıklayacak olursam, bilime göre evren 13 küsür milyar yaşında, ve içinde milyarlarca galaksiyi barındırıyor, biz ise henüz ay'dan başka bir gezegene(uyduya) ayak basmış değiliz ve kendi güneş sistemimiz de ki gezegenler hakkında bile çok ama çok kısıtlı bilgiye sahibiz, yani kısaca bilgimiz çok kısıtlı tek kesin olarak bildiğimiz şey evrenin muazzam derecede kompleks ve büyük olduğu ki yeni teorilere göre bildiğimiz evrenin haricinde başka evrenlerin'de var olması son derece olası(çoklu evren teorisi) Eskiden su olmadan hiçbir canlının hayatta kalamayacağını düşünüyorduk ancak son keşifler ortaya çıkardı ki su olmadan'da daha doğrusu bizim yaşamın oluşması için olmazsa olmaz dediğimiz maddeler,elementler olmadan da hayat olabiliyormuş( Adını hatırlayamamakla birlikte bu maddelerin, olmadığı bir ortamda yaşayan bakteri bulundu)
Bu sonsuz olasılıklar içinde yalnızca dünya da yaşamın olabileceği fikri bana hiç mantıklı gelmiyor açıkçası, trilyonlarca sistem içinde bizden çok farklı şekilde evrimleşmiş yaşam formlarının olmaması için hiçbir sebep yok, bir astro fizikçinin bu olasılıklara göre yaptığı formül de değil evren'de yalnızca samanyolun'da binlerce yaşam formunun olmasının muhtemel olduğu ortaya çıkmıştı.
Ayrıca gözlenen yüzlerce tanımlanamayan gerek su altında gerek gökyüzün de cisim var, evet bunlardan büyük çoğunluğu insan yapımı aldatmacalar yalnız bu hepsinin sahte olduğu anlamına gelmez, gelişmiş filtrelerden geçirilmiş ve hiçbir açıklama getirelememiş yüzlerce gözlem var, ve biz yalnızca kamuoyuna açıklananları biliyoruz, gizliliği kalkmamış çok daha fazla görüntü ve bilgi var.
would you please be kind and leave this place ?malistler gibi
niye boş abi sadece merak ettiğimden soruyorum savunduğumdan değilVon Daniken de sikkofield de iyi yazarlar ama bos adamlar.
Çalışmalarını hice saymak hata olacaktir kulak verilmesi gerekir. Ancak kendisi ufaktan kafayi usutmus oldugu icin haddinden fazla ciddiye de almamak lazim. Kitaplarini okumasi baya keyiflidir ama yani..o kadar![]()
Yok ya biraz giciklik olsun diye oyle yazdim elbette bos adam degil. Ama yazilari cok abartiliyor. Ortalama bir reklamcinin veya pazarlamacinin bildigi seyleri allayip pulluyor icine iki tane de siyonist, illumunati lafi atiyor. Ortaya okunmasi keyifli ama icerik olarak temel bilgilerin uzerine komplo sosu dokulup uzun uzun lafi dolandira dolandira anlattigi yazilar cikiyor.niye boş abi sadece merak ettiğimden soruyorum savunduğumdan değil
Bir ara Sikkofielde fena merak sarmış yazılarını heyecanla bekler olmuştum. Ama sadece iyi yazarlardı algılamak istediklerinizi algılatıyorlardı. Onun haricinde boş adamlardı. Zaten dolu bir adam kolay kolay o kadar şey yazmaz.Von Daniken de sikkofield de iyi yazarlar ama bos adamlar.
aynen sürekli bi komplo içgüdüsü ile yaşıyormuş gibi geliyor bana daYok ya biraz giciklik olsun diye oyle yazdim elbette bos adam degil. Ama yazilari cok abartiliyor. Ortalama bir reklamcinin veya pazarlamacinin bildigi seyleri allayip pulluyor icine iki tane de siyonist, illumunati lafi atiyor. Ortaya okunmasi keyifli ama icerik olarak temel bilgilerin uzerine komplo sosu dokulup uzun uzun lafi dolandira dolandira anlattigi yazilar cikiyor.
Keza Daniken de bos adam degil hayatini araştırmaya adamis ama deli![]()
yaşam formu olabilir ama bizim gibi gelişmiş olacağını düşünmüyorum.hele uzay arabaları falan tam komedi bi link atacam bunu oku abi bence
michael sikkofield: UFO Palavrası, Medya ve Siyonist Yapılanma
@Mehmet Arslaner ,
hocam çoklu evrene girersek çıkamayız işin içinden ,
misal içinde bulunuğumuz evreni bir kağıt parçası olarak düşünün , bir sayfa kağıt bunun altında birbirine değmeyen bir sayfa daha kağıt birbirine paralel ama dokunmayan iki evren , açıkcası benim gibi cahil bir adamın çapını çok aşan şeyler ....
sayın cund küfür imasında bulunma.ewt sikfielda itibarmi ediyonuz
yine bu gafil forumda adini duyup uydurdugu seyleri okuyup hayiflanmistim
sayın cund küfür imasında bulunma.
erik murphy kim
bizim takımda uzaylı etkisi yapar mıha sikkofield ha sikfield
erik murph gscde ilk kez tarafimca bildirilmis bir basketbolcudur
senin dediğin multiverse, biraz basitleştirilmiş anlatımını isteyenler için rob bryanton'ı önerebilirim@Mehmet Arslaner ,
hocam çoklu evrene girersek çıkamayız işin içinden ,
misal içinde bulunuğumuz evreni bir kağıt parçası olarak düşünün , bir sayfa kağıt bunun altında birbirine değmeyen bir sayfa daha kağıt birbirine paralel ama dokunmayan iki evren , açıkcası benim gibi cahil bir adamın çapını çok aşan şeyler ....