Newcastle United Küme Düştü!

Arda Deniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Bitime 1 hafta kala küme düşmesi kesinleşen Newcastle unitedı ve hocası benitez capsızını tebrik ederiz

bunlarda fransız zenci varsa alak

Geçmiş olsun.

benitez niye capsiz lan
benitez daha once gelse kalabilirlerdi kumede

musa sisoko ile tiote paketi hos olur,mitrovic de gayet anlamlı bir hamle olur

Sezona R. Madrid'de Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hedefiyle başlayan Benitez, sezon sonunda Newcastle ile küme düştü.

:D

Iyi oyuncularini kapabilsek guzel olur ama diger EPL takimlari kapar simdi.

Komple alalim

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Sene 2012 , iddaa ile harşı neşirim çok para harcıyorum arada da kazanıyorum

tarih 28 nisan , bir kupon yapmışım 5 bin civari birşey veriyor ki o zaman benim için baya büyük para her neyse +7 2 tane maç tutturmuştum ( biri dortmund maçıydı diğerini hatırlamıyorum ) , mbs yüzünden 2 tane daha maç eklemiştim biri de wigan - newcastle maçıydı o sezon newcastle 4. filan dı maçlarını kazanıyordu wigan'nın da durumu kötüydü dedim newcastle bunları yener demez olaydım , neyse evden çıktım parka gittim maçları heyacanla takip ediyorum +7 maçlar geliyor gibi acaip mutlu oluyorum sonra bu maöa baktım skoru ne diye ilk yarı 4-0 mı ne bitmişti - başımdam aşağı kaynar sular döküldü bütün küfürleri newcastle ettim , dedim böyle şansı seveyim o günden sonra 3 yıl iddaa oynamadım

Ama ne zaman newcastle görsem hep söverim hala içimde bir yaradır , şimdi konuyu gördüm anımı yazım dedim inş kulüp kapanır

Bu kadar para harcamaya bu kadar kötü yönetilen takım. Bence dünya da en kötü yönetilen takım. Hakettiler

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya dursun şimdilik gitmese bile yönetimde ali dürüst,haldun üstünel gibi adamlar olsa sorun yaşamayız transferde.bi ağırığımız olur.bu dediğin oyuncuları da haldun reis alırdı.

Kesinlikle alırdık ama herifler dursunla transfer görüşmesi yapsa gülmekten görüşmeyi bitiremezler muhtemelen

Geri
Üst Alt