GSCimbom
Neymar Adım Adım Barça'ya
Faruk Mert

Neymar Adım Adım Barça'ya

Faruk Mert ·

Cevap
5
Okunma
648

Faruk Mert

Kırmızı Üye
282490hp2.jpg

Katalan ekibi ile Brezilya kulübü arasındaki son toplantıdan olumlu sonuçlar çıktı.

Barcelona, Neymar hayaline kavuşmaya hiç bu kadar yaklaşmamıştı.

Santos,yıldız oyuncusu için Katalan ekibinin daha önce yaptığı 20 milyon avroluk teklifi kabul etmemişti. Taraflar, bugün bir kez daha bir araya geldiler.

Barça temsilcilerinin iyileştirilmiş bir bonservis önerisiyle geldiği toplantıda iki taraf arasındaki anlaşmalar bu defa olumlu bir zeminde ilerledi. Globoesporte'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre, Santos ve Barcelona ufak pürüzlerin giderilmesi halinde anlaşmayı resmiyete dökmeye hazırlanıyorlar.

Resmiyete kaldı

Brezilya spor basını, günlerdir Neymar'la yatıp Neymar'la kalkıyor. Ülkedeki beklenti, bu transferdeki son durumun saatler içinde netlik kazanması ve genç oyuncunun seneye La Liga'da forma giymesi.

Gelen son haberler arasında Santos ve Barcelona avukatlarının anlaşmayı resmiyete dökmek için bir araya geldikleri yönünde bilgiler de bulunuyor.

Daha önce ortaya çıkan haberlerde, Barça'nın 2011'de Neymar için Santos'a 10 milyon avroluk bir ön ödeme yaptığı iddia ediliyordu. Neymar'ın Katalan ekibinde forma giymek için ısrarcı olması, Barcelona'nın elini kuvetlendiren en büyük koz.

Goal.com

Cevap: Neymar Adım Adım Barça'ya

ben gideyim bari defansa.

1 sene aralarında dolansam eminim meyveleş kadar pas atarım