Fırsat transferi diye buna derim. HO

Santos'daki ilk maçından ;

1738908366802.webp

alper adminin niye neymarı bu kadar çok sevdiğini anladım..

Yerde yatarak geçen bir kariyer.
Güzel söğüşledi milleti, hiçbir şeye direkt katkısı yok, hep yan rol.

Inter Miami iddialari var , yil basindan sonra oraya gidebilirmis.

Neymar, Santos ile olan sözleşmesini Aralık 2026'ya kadar uzattı.

Neymar, Brezilya formasıyla son milli maçına çıktı. Milli takımdaki ilk maçına 2010 yılında çıktığı stadyumda, Norveç'e karşı alınan Dünya Kupası mağlubiyetinin ardından, milli takım tarihinin en golcü ismi olan 34 yaşındaki oyuncu bu kararı açıkladı.

Neymar, Norveç karşısında ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Takımı 2-0 gerideyken uzatma dakikalarının sonlarına doğru bir penaltı golü kaydetti ancak Brezilya'nın elenmesini engelleyemedi. *Seleção*, 1990'dan bu yana ilk kez Dünya Kupası'nda Son 16 turunda elendi.

New Jersey'de gole çevirdiği o penaltı, Neymar'ın milli takım kariyerindeki son icraatı oldu. Maçın ardından, Brezilya merkezli Globo Esporte'ye yaptığı açıklamada milli takımı bıraktığını duyurdu.

130. milli maçının ardından, "Denedim ama artık bitti. Burada başlamıştım ve şimdi burada noktaladım," ifadelerini kullandı.

Neymar, Brezilya formasıyla ilk maçına yine New Jersey'deki MetLife Stadyumu'nda, 10 Ağustos 2010 tarihinde çıkmıştı. Henüz 18 yaşındayken, Amerika Birleşik Devletleri ile oynanan hazırlık maçında oyuna sonradan dahil olmuştu. Sahaya girer girmez golünü atmış ve ilerleyen süreçte, kaydettiği 80 milli golle Brezilya tarihinin en golcü oyuncusu unvanını kazanmıştı. [VI]

1783324852419.webp

Geri
Üst Alt