Nezih Ali Boloğlu | Eski Kaleci Antrenörü

Cevap: Nezih Ali Boloğlu | Kaleci Antrenörü

nezihi hocayla da yollar ayrılmalıdır kalecilik yapmamış adam nasıl antrenör olur taffarel gelsin yerine kaç senedir kalecilerin durumu ortada aykut kaç senedir aynı hataları yapıyorsa sorumlusu kendisidir.

Jose Mourinho mode on-

Jokey olmak için önce at olmak mı gerekir?

Jose Mourinho mode off-

Teknik ekip komple degismeli yeni bir kaleci antrenoru lazim bize, madem kondisyonerler gidiyor kaleci antrenorude gitsin

Teknik ekip komple degismeli yeni bir kaleci antrenoru lazim bize, madem kondisyonerler gidiyor kaleci antrenorude gitsin

Hocalık için ona bile muhtaç kalabiliriz şu anda o yüzden biraz daha kalsın ses etme :)

Hala duruyor mu Nezih hoca ? Kaleci antrenörlüğüne Taffarel getirilmeli. :)

Gemi batı gine bir tek Nezihi Hoca kurtuldu...Her seferinde hayyatta kalıyor...

Vikipedi'den baktım, bizde oynadığı 6 sezonda topu topu 17 maç oynamış. Aykut'un antrenör versiyonu.

adam 50 sene hayronun yedegi idi birakin onu

Ne zaman gidecek bu adam. Tafarell gelsin.

bizim yonetimin kaleye ne kadar onemsemediginin gercegidir Nezih Ali Bologlu, bir turlu gol atariz dusuncesinde ama arka taraf icin, saglam defansin saglam kalecisi olur

Bu adam kaç senedir Galatasaray'in kaleci antrenörü? Ben Aykutta bir degisim görmedimde..

Vazgeçilmez kılan nedir bu adamı?

Ultraslan Nezih istifa diye bir maç bağırsın, ertesi gün kovulur.

Herkes gidiyor geliyor bi sen gitmiyorsun. Git be kardeşim sen de, adam yokmuş gibi bunu tutup duruyorlar takımda.

Mondragon futbolu bıraksın onu getiririz.. Zaten diyordu hedefim Galatasaray'a antrenör olmak diye.

Tafo gelsin, hatta Simovic'i alsınlar. Bugün eski maçlara baktım da içim gitti. Ne kaleciler görmüş bu kale.

Bugün babama Nezih hocayı sordum, bana Nedved'ten yediği golleri anlattı.

Bugün babama Nezih hocayı sordum, bana Nedved'ten yediği golleri anlattı.

Bu adamla ilgili hatırladığım şeyler;

- Önce Hayrettin'in yedeğiydi, sonra Stauche'nin. 95-96 sezonunda birkaç maç oynadı ama genelde Friedel'in yedeği olarak kaldı. Ondan sonra da gönderildi.

- Boyu bir kaleci için kısaydı.

- 95-96 sezonundaki Uefa Kupası ön eleme maçında Ali Sami Yen'de Sparta Prag ile 1-1 berabere kaldığımız maçta çok uzaklardan bir gol yemişti. Zıplamıştı ama boyu yetmemişti. Komik bir goldü. Umutları bitiren bir goldü. O maçla birlikte Galatasaray ilk kez önelemede elenmişti. İkinci önelemede elenme olayı da bu seneye nasip oldu..

Bu adamla ilgili hatırladığım şeyler;

- Önce Hayrettin'in yedeğiydi, sonra Stauche'nin. 95-96 sezonunda birkaç maç oynadı ama genelde Friedel'in yedeği olarak kaldı. Ondan sonra da gönderildi.

- Boyu bir kaleci için kısaydı.

- 95-96 sezonundaki Uefa Kupası ön eleme maçında Ali Sami Yen'de Sparta Prag ile 1-1 berabere kaldığımız maçta çok uzaklardan bir gol yemişti. Zıplamıştı ama boyu yetmemişti. Komik bir goldü. Umutları bitiren bir goldü. O maçla birlikte Galatasaray ilk kez önelemede elenmişti. İkinci önelemede elenme olayı da bu seneye nasip oldu..

Bizim Aykut gibiymiş desene. :)

Net hatırlıyorum Prag macını. Ne yazık ki kalecilerin yetersizliginden elendik her iki turda da.

Geri
Üst Alt