Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

Umarım fakirin, yetimin hakkı bu yeşil saha terör örgütüne aktarılmıyordur. Daha önceki harcamalarını yalı çocuğun maddi gücüne bağlıyorduk. Şimdiki harcamaları nerden geliyor? Steven’ın serveti bilinenden çok daha mı büyük, yoksa bunlarda arsa projesinden iyi bir teminat mı aldı? Ya da devletin mi parmağı var?

Bizde transfer dönemi cuma günü bitiyor

Arabistanda transfer dönemi bitmesi arabistanı bağlar oyuncu alamazlar ama transfer tahtası açık olan her yere oyuncu satarlar.

Mesela avrupa da transfer dönemi kapandı ama avrupada herhangi bir ligten türkiyeye oyuncu hala gelebilir biz nasıl şu anda transfer bekliyorsak.

Fenerin yaptıgı açıklama yanlış ve yanıltıyor herkesi, tescil süreci içinde transfer tamamlayamadık dediler ama senin tescil süren cuma günü son gün.

Bugünde istesen arabistandan adam alırsın.

Bizde transfer dönemi cuma günü bitiyor

Arabistanda transfer dönemi bitmesi arabistanı bağlar oyuncu alamazlar ama transfer tahtası açık olan her yere oyuncu satarlar.

Mesela avrupa da transfer dönemi kapandı ama avrupada herhangi bir ligten türkiyeye oyuncu hala gelebilir biz nasıl şu anda transfer bekliyorsak.

Fenerin yaptıgı açıklama yanlış ve yanıltıyor herkesi, tescil süreci içinde transfer tamamlayamadık dediler ama senin tescil süren cuma günü son gün.

Bugünde istesen arabistandan adam alırsın.
Neden humorsuz post?

stoper ya da forvet almak yerine orta saha alıyorlar hep

Vay arkadas ya almislar ha. Aksam el nesri olayinda direk anlamistim. G*tlerinde patlar insallah. Bu kadar kollanan bir takim yok dunyada

fenerbahçenin şu kadrosunu 5 sene önce para verseniz kuramazdınız. !

Ederson
Milan Škriniar
Çağlar Söyüncü
Nélson Semedo
Edson Álvarez
N'Golo Kanté
Fred
Mattéo Guendouzi
Marco Asensio
Talisca
Jhon Durán

En Nesyri'nin gidisi sandiklarindan daha muhim lan. Araya bir de Cumhurbaskani falan sokuyorlar. Ne icin? 35'lik Kante icin. Akil tutulmasi.

Kante , Ronaldo vs. genelde Arap yarımadasına gidip tekrar Avrupa'ya dönen hiçbir futbolcudan verim alınmamıyor ki muhtemelen bu da böyle olacak. Burada önemli olan transferin nasıl bitirildiği.

İyi veya kötüdür izleyince göreceğiz . Bu ligde Zaha başta olmak üzere bir çok futbolcu tutunamadı ve iş yapmadı.

Sadece bu transferden bağımsız bizim beceriksiz sürüsü bir feyz alır mı diye düşünüyorum ama Dursun gibi birinin başkan olduğunu düşündükçe içim kararıyor açıkçası. Bu sene yapılan / yapılmayan bir çok şey var ve ben birilerine şampiyonluk için alan açıldığını düşünüyorum. Minimum 30-35 milyonu temsil eden bir camianın başkanı ve yönetimi bu kadar vasıfsız, beceriksiz ve bir çok sayamadığım şey olamaz.

Yanlis anlamayin da Arap ligi TSL'den daha tempoludur muhtemelen. Kaldi ki Kante cigersiz olmakla biliniyor, bizim aldigimiz Ilkay gibi veterana donusmesi az ihtimal. Net iyi transfer yaptilar ve zaten iyi olan orta sahalarini ekstra kaliteli hale getirdiler.

Benim Kasim'dan beri iddiam Fb'yi mumkunse maglubiyetsiz sampiyon yapmak istiyorlar. Trabzona karsi verilmeyen gollerden tut garip anlik hakem hatalarina kadar, simdi bir de fiksture bakiyorum bizim mac disinda ciddi deplasman kalmamis. Trabzon zaten her sene veriyor bunlara... gectigimiz donemde sacma puan kaybediyorlardi o da bu kadro ile olmaz..

Bizim fiksture bakiyorum cehennem gibi, Lang disinda net transfer de yok uzerine 100kg olan topcular falan.. gecen sezonun bizim icin en zor sezon oldugunu dusunuyordum ama bu sezonmus..

Kulüp olarak, her branşta çok kötü yönetiliyoruz ancak bizden çok daha beterleri var.. En azından futbol şubesinde..

Akıl almaz bir transfer.. 35 yaşındaki adama 60 milyon Euro taahhüt altına girmek!! Hem de elinde, aynı mevkide iş yapabilecek birden fazla adam varken, ihtiyaç yokken..

Yani o bölgede neyi eksik yapıyordunuz da böyle bir saçmalık yaptınız, inanılır gibi değil..

Geri
Üst Alt