Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

O takıma değil, takımının ona uyması lazım :asd:

koç'un aklıyla bu kadar takım yapılır anca, o kadar koko yok yere gitti

Aga kante ye tek bir kötü söz söylemeyeceğim... harbiden şu formayı giymiş olsa bile çok seviyorum insanlığını... kandırdılar garibi işte...

İyi oldu bunu aldıkları Tayyip arayıp geri gitmesine yardımcı olmazsa sağlam girdi

Aga kante ye tek bir kötü söz söylemeyeceğim... harbiden şu formayı giymiş olsa bile çok seviyorum insanlığını... kandırdılar garibi işte...
aynen müthiş bir insan para için gittiği arap kulübünde heriflerin ossi yokken kendi yaptığı sözleşmeden cayıp antrenmanlara çıkmadı.Sinsi bir şerefsizin teki

aynen müthiş bir insan para için gittiği arap kulübünde heriflerin ossi yokken kendi yaptığı sözleşmeden cayıp antrenmanlara çıkmadı.Sinsi bir şerefsizin teki
Valla oradaki olayların detayını bilmiyorum... vardır bir sebebi deyip geçiyorum...

bu seneye filan toparlayamaz bunun zaten mağarasıda vardır bu kadar düşüş normal değil. fener bitik adamı aldı sırf ismi var diye. 2 sene göndermek için uğraşırlar seneye ilk 11e bile giremez.

Seneye nasil toparlayacak ,epl de son donemi hicmi izlemediniz sakatliklar yüzünden kaçtı zaten araplara

Kantenin parasını direk forma satışlarından çıkarır fener. Bahsedilen adam son dünya şampiyonun ilk 11 inin değişilmezi.Bu ligin yaşlısı genci yok , eğer forvette alırlarsa ki Zirkkhe filan diyorlar yandıgımızın resmidir
Lan d.yarro kaç tane forma aldın

sebebi karakter yoksunu bir insan olması zaten rtaş
Yani dediğim gibi sebebini bilmiyorum. Ama antrenmana haklı sebeplerle çıkmayan yüksek maaşla bize gelen bir oshimen de var... dediğim gibi ne olduğunu gerçekten bilmeden birşey diyemem...

Geri
Üst Alt