Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 13.832
- 9.959
- 988
Buradan Sn. Cbaşkanımıza 1 kez daha içten şekilde teşekkür edelim.
Cumhurbaşkanımız sağlam Galatasaraylı iyi çakmış vallahi bunu fenere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buradan Sn. Cbaşkanımıza 1 kez daha içten şekilde teşekkür edelim.
Hocam toreira ve sanches satisi bekliyorum ben kendi adimave dogru buluyorumSağ bek oynamayacak hocam belli oldu. Singo stoper artık. Takımda aman aman eksik yok artık. Yazın bi 6-8 bi de 10 alınır
Bana göre de şart bu değişiklik. 5.seneye aynı omurgayla başlamak hata olur. Doyan isimlerle vedalaşmak lazımHocam toreira ve sanches satisi bekliyorum ben kendi adimave dogru buluyorum
Kapısında yatarlar sen Müslüman adamsın helal mi lan oynamadan para almak nolur serbest bırakalım git Allah'ın varsa gidersin derlerİnanılmaz düşmüş yav. Toparlamazsa ayvayı yediler. 2 yıl daha sözleşmesi var galiba.

Dedik ustalar.Ahmed Kutucu içinden geçer bu hıyarın. Çöp gibi transfer.
aynen müthiş bir insan para için gittiği arap kulübünde heriflerin ossi yokken kendi yaptığı sözleşmeden cayıp antrenmanlara çıkmadı.Sinsi bir şerefsizin tekiAga kante ye tek bir kötü söz söylemeyeceğim... harbiden şu formayı giymiş olsa bile çok seviyorum insanlığını... kandırdılar garibi işte...
Valla oradaki olayların detayını bilmiyorum... vardır bir sebebi deyip geçiyorum...aynen müthiş bir insan para için gittiği arap kulübünde heriflerin ossi yokken kendi yaptığı sözleşmeden cayıp antrenmanlara çıkmadı.Sinsi bir şerefsizin teki
sebebi karakter yoksunu bir insan olması zaten rtaşValla oradaki olayların detayını bilmiyorum... vardır bir sebebi deyip geçiyorum...
Lan d.yarro kaç tane forma aldınKantenin parasını direk forma satışlarından çıkarır fener. Bahsedilen adam son dünya şampiyonun ilk 11 inin değişilmezi.Bu ligin yaşlısı genci yok , eğer forvette alırlarsa ki Zirkkhe filan diyorlar yandıgımızın resmidir
Yani dediğim gibi sebebini bilmiyorum. Ama antrenmana haklı sebeplerle çıkmayan yüksek maaşla bize gelen bir oshimen de var... dediğim gibi ne olduğunu gerçekten bilmeden birşey diyemem...sebebi karakter yoksunu bir insan olması zaten rtaş