Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

:asd: :asd: :asd: :asd:
1773483169336.webp

bunu dk kadrosuna alan hocanın da direkt aklına sokarım

bu yaşta adama bu para verilmez dedik ben futbolistim

Bu adam hiçbir zaman oyunun ofansif yönüne katkı yapan bir adam değildi. Topu kazanır basitçe yanındakine verir adamın tüm işi bu. Ne bekliyordunuz yani?

Alameti farikasi Cok kosup top kapip surup yanindakine vermek olan adami 35 yasinda fiziken bitip arabistana kacmis iken getirmek anca saran vizyonuna yakisir

Bizde genc Hali var iste Toreira ki begenmiyoruz
Degerini gidince anlayacagiz

Bu kadar inanmayan,tamazmen para icin gelen adamlarin ceplerini doldura doldura bikmadilar.

Bundan sonra fener ile ayni adam ile ilgilenirsek , asla maas vs konusunda sidik yarisinda girmemek lazim. Feneri sececek oyuncudan bize zaten hayir gelmez.

Şu transferi yapan futbol aklı, bence amatör kulüp bile yönetmemeli. 34-35 yaşında adama böylesine yüksek maaşlar verip, yetmeyip çuvalla imza parası ödeyip bir de 2,5 yıllık sözleşme imzalatmak nasıl bir aklın ürünü?

Üstelik santrforun yokken yapıyorsun bunu. Hatta ve hatta, belki de takımdaki en kalabalık mevkiye yapıyorsun.
Elinde İsmail var, Alvarez var, Guendouzi almışsın bir de, yetmiyor, üstüne bu paralara 35 yaşında Kante alıyorsun.

İnanılmaz.

Yapı var bahanesine sığınmak yerine, yaptıkları hataları görmedikleri müddetçe, sittin sene şampiyonluk beklemeye devam ederler.

Takımı çok iyi yönetiyor ben beğeniyorum tam bir maaştro

Geri
Üst Alt