Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

Keş başkan 4 kupaya doğru adım adım gidiyor. Bizimki ayık kafayla bir transfer yapamıyor.

Bu adam bitik durumdaydı. Sürekli sakatlanıyo. Fenerin götüne girecek bir transfer. 34-35 yaşında adama o paralar.... Üstüne bide orta sahaları yumuşak olacak ve oynatmak zorunda kalacaklar bunu yedek oturtamaz. İlkay kadar bile etki etmez. Günümüz futbolu teknik kadar fizik mücadele üzerine de kurulu. Açıkçası orta da iki sağlam koşan 6-8 yerine böyle bitik adamları almaları bana göre daha iyi bizim için. Alsınlar bence

Bu adam bitik durumdaydı. Sürekli sakatlanıyo. Fenerin götüne girecek bir transfer. 34-35 yaşında adama o paralar.... Üstüne bide orta sahaları yumuşak olacak ve oynatmak zorunda kalacaklar bunu yedek oturtamaz. İlkay kadar bile etki etmez. Günümüz futbolu teknik kadar fizik mücadele üzerine de kurulu. Açıkçası orta da iki sağlam koşan 6-8 yerine böyle bitik adamları almaları bana göre daha iyi bizim için. Alsınlar bence
Üşenmedim baktım son 2 sezonda sakatlık süresi 5 gün kaçırdığı maç sayısı 1

Sanmam yumuşak bir orta saha baya yumuşak. Kante sert bir orta saha değil. Burda pek yapamaz bence
Umuyorum öyle olur da, sert orta saha da her zaman iş yapmıyor. Biraz da oyun stiline bağlı, bunların sisteminde iş görebilir fazlasıyla.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[emoji[emoji6][emoji6]] yıldır en ufak bir başarı yok ama değirmenin suyu hiç kesilmiyor. Bizim kulüpte zengin kulübe bağlı üyeler eksik maalesef.

[emoji[emoji6][emoji6]] sene şampiyon olamasak toparlayamayız kolay kolay

Claude Makalele’yi de alın en fazla 50 yaşındadır. @kadıköymatchfixers

Çok isterdim bize de bu paralar ne abi? Daha kaç tane oyuncu için bu kadar yıllık ücret verebilirsin. Daha bankalar birliği anlaşmasından da çıkmamışsın ki asıl vaatleri oydu.

Bir lig şampiyonluğu için iyice kafayı kırdı adamlar.

Yaşım 41. Şöyle diyim adamlar son 35 senedir belki 1-2 sene harici transfer yapmadıkları sezon ve ara dönem yok. Biz en iyi olduğumuz zaman bile can çekiştik transfer konusunda hep. Her sezon başı en az 1-2 bölgemiz hep eksik kaldı, tam eksiksiz hiçbir sezona başlayamadık. İşin komik tarafı biz şampiyon oluyoruz en fazla 1 hafta seviniyoruz, adamlar her sezon başı ve ara dönem transfer zamanı şampiyon gibi mutlular. Twitter a girilmiyor şu an, efsane bir kafa yaşıyor taraftarları. Kendilerini deliliğe vermişler ama belkide en iyisini yapıyorlar :) bizim gibi mutsuz değiller. Alay ediyoruz ama bu işler de biraz böyle hava, psikoloji işleri. Biz 1-2 sezon harici hiç yaşayamadık bu transfer şampiyonluğunu. Şu an ne yazık ki ibre, hava, psikolojik üstünlük vs öbür tarafta. Kante meselesine gelirsek son 2-3 sezondur izlemedim umarım ellerinde patlar ama sonuçta hala milli takıma çağrılıyorsa bizim için sıkıntı. Bu havayı kırmak için Milano dan Rafael Leao hamlesi bekliyorum. Sonrası ise maceraya girmeden Gedson Fernandes-Boey-Kim Min Jae-Rafa çekerim. Biraz hayalperest oldu ama olsun, fener alıyor sen de al.

Yaşım 41. Şöyle diyim adamlar son 35 senedir belki 1-2 sene harici transfer yapmadıkları sezon ve ara dönem yok. Biz en iyi olduğumuz zaman bile can çekiştik transfer konusunda hep. Her sezon başı en az 1-2 bölgemiz hep eksik kaldı, tam eksiksiz hiçbir sezona başlayamadık. İşin komik tarafı biz şampiyon oluyoruz en fazla 1 hafta seviniyoruz, adamlar her sezon başı ve ara dönem transfer zamanı şampiyon gibi mutlular. Twitter a girilmiyor şu an, efsane bir kafa yaşıyor taraftarları. Kendilerini deliliğe vermişler ama belkide en iyisini yapıyorlar :) bizim gibi mutsuz değiller. Alay ediyoruz ama bu işler de biraz böyle hava, psikoloji işleri. Biz 1-2 sezon harici hiç yaşayamadık bu transfer şampiyonluğunu. Şu an ne yazık ki ibre, hava, psikolojik üstünlük vs öbür tarafta. Kante meselesine gelirsek son 2-3 sezondur izlemedim umarım ellerinde patlar ama sonuçta hala milli takıma çağrılıyorsa bizim için sıkıntı. Bu havayı kırmak için Milano dan Rafael Leao hamlesi bekliyorum. Sonrası ise maceraya girmeden Gedson Fernandes-Boey-Kim Min Jae-Rafa çekerim. Biraz hayalperest oldu ama olsun, fener alıyor sen de al.
Hocam o mutluluk hedef ile ilgili adam kanteye sevinen bir mantiga sahip. hedeflerimiz farkli bakis acimiz da farkli olur umarım

Hocam o mutluluk hedef ile ilgili adam kanteye sevinen bir mantiga sahip. hedeflerimiz farkli bakis acimiz da farkli olur umarım
İşte ben de onu diyorum. bizim bakış açımız farklı olmasa neden burada 3 sene üst üste şampiyon olan yönetimi itin götüne sokup çıkaralım:)

Bizde de torpilli Kaan var. O varken şimdi bize böyle elit oyuncular gerekmez. Yoksa Kaancım küser oynamaz.

Üşenmedim baktım son 2 sezonda sakatlık süresi 5 gün kaçırdığı maç sayısı 1
Ulan bende bakmıştım nasıl yaw şimdi tekrar baktım sanırım ben yanlış değerlendirmişim. Bide sağlam olsun diye kaç maça çıkmışa bakmıştım ahahhaa bende güldüm kendime normalde dikkatliyimdir xD

Kante karakterli bi oyuncu ve has bir adamdır bunlara yakışacak bir profil değil oyunculuğu bilmiyorum ne durumda yaş 35 ama iyi durumda deniyor

Geri
Üst Alt