Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

İyide fenerin hala alma hakkı var. En Nesyri meselesi patladı gibi gözüküyor sadece

Biraz ücret sıkıştırıp yine alırlar ki bence öyle olacak

İptal olan bi durum yok

İyide fenerin hala alma hakkı var. En Nesyri meselesi patladı gibi gözüküyor sadece

Biraz ücret sıkıştırıp yine alırlar ki bence öyle olacak

İptal olan bi durum yok
Fener icin transfer tahtasi acik olabilir ama adamlar yerine kimseyi alamayiz diye kapatmislar, orada transfer donemi kapandi artik.

Fener astronomik bonservis verip almaya calisir orasini bilemem. Oyle bir mallik yapabilirler tabi.

Ulan FIFA onay verirsen bizim suçumuz neydi groskreutz olayında. Herifler 14 saat sonra itiraz ediyorlar biz 5 dk ile alamamistik. Serefiniz varsa kuralları uygulayın herifler yanlış belge yüklemiş bu acemiliğin üstünü örterseniz şerefsizsiniz

Yagizin yazdığını yazmış romano işte
Ek süre istiyorlar imza yok

Ulan FIFA onay verirsen bizim suçumuz neydi groskreutz olayında. Herifler 14 saat sonra itiraz ediyorlar biz 5 dk ile alamamistik. Serefiniz varsa kuralları uygulayın herifler yanlış belge yüklemiş bu acemiliğin üstünü örterseniz şerefsizsiniz
Onay verilmez bence

Gece zaten ek sure alıp kullanamamislar

Normalde bir çok itirazda eğer Fifa'da hata yoksa izin vermediler eksiden bu yüzden yatan PL transferleri de biliyoruz ama Fifa bu biraz el altından para ile verirler mi? Verirler.

Bunlar nasıl kafalar Allah aşkına! Bu kadar gerçeklikten kopuk hezeyan içinde nasıl olunabilir aklım almıyor! Kara propaganda olduğunu düşünmek istiyorum en azından böyle olması içimi rahatlatır zira ahlaksızlık tamir edilebilir, aksi takdirde bu kadar kafayı yemiş insanlarla aynı toplumda yaşamak ürkütücü olurdu.

SmartSelect_20260203_135621_Samsung Internet.webp

Umarım bu transfer olur 35 yaşında adama yıllık 20-30 bağlayıp seneye batacaklar allahın izniylee

Nedense bana bu haber doğru gibi geliyor. Yeni bir haberde girmemiş. Gustova Sa transferi olmayınca TD'leri Kante'yi yollamayın zaten forvete İlenikha'yı aldık bana orta saha lazım demiş buna göre.

Bunlar nasıl kafalar Allah aşkına! Bu kadar gerçeklikten kopuk hezeyan içinde nasıl olunabilir aklım almıyor! Kara propaganda olduğunu düşünmek istiyorum en azından böyle olması içimi rahatlatır zira ahlaksızlık tamir edilebilir, aksi takdirde bu kadar kafayı yemiş insanlarla aynı toplumda yaşamak ürkütücü olurdu.

Ekli dosyayı görüntüle 314339
Gerizekalılar göndereceğiniz oyuncuyu oynatmasaydınız maçta daha önce gönderseydiniz o zaman.

Geri
Üst Alt