- 29 Ocak 2023
- 15.764
- 8.867
- 1.203
şu saatten sonra bu arada nesyri rusyaya gitmeyeceği için duran'dan çıkıp kante alsalar baya işimize gelir.fv de alamazlar hem.Artık kontejan boşaltma şansları yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hali hazırda zaten Duran'dan çıkmak zorundalar 1 adet fazla yabancıları var kadroda şu an.şu saatten sonra bu arada nesyri rusyaya gitmeyeceği için duran'dan çıkıp kante alsalar baya işimize gelir.fv de alamazlar hem.Artık kontejan boşaltma şansları yok
Alırlar da siz neden bu kadar kafaya taktınız anlamıyorum. 35 yaşında bir oyuncuya 2.5 yıllık 60-70 milyon euro bağlayacaklar. Bir de hali hazırda ihtiyaç duymayacakları tipte bir oyuncu.Lan almazlar dimi makaranin dibine vurmustuk g.t olmayalım
O konudan izin çıkmadı zaten diye biliyorum. TR'de transfer dönemi açık ya hani. Hala Kante'yi alabilirler bonservis vererek. Nesyri'den bağımsız yani.Yav ne teknik sorunu elle pilav yiyen hirbolar yanlış evrak işinden patlamissiniz teknik sorun diyorsunuz.
Araplar nesyri içinde haber yapıyor ona istinaden dedimO konudan izin çıkmadı zaten diye biliyorum. TR'de transfer dönemi açık ya hani. Hala Kante'yi alabilirler bonservis vererek. Nesyri'den bağımsız yani.
aynen işte o yüzden kante iptal maks 1 oyuncu gönderebilirler.Ya gidip risk alıp 1 forvet daha alacaklar yada kanteyi alıp anadolu seviyesi hucum hattıyla oynayacaklar başka ihtimal yok.Zaten fred'i dahi göndermek zor şuanda brezilyaya belkiHali hazırda zaten Duran'dan çıkmak zorundalar 1 adet fazla yabancıları var kadroda şu an.
Araplarda yalan yanlış haberler gırla Osimhen transferinden bildiğimiz üzere. 1-2 sağlam kaynak vardır ama biz bilmiyoruz tabi.Araplar nesyri içinde haber yapıyor ona istinaden dedim
Aga tabiki makara edeceksinLan almazlar dimi makaranin dibine vurmustuk g.t olmayalım
En doğru yorum bu, bu konuyla ilgili.Aga tabiki makara edeceksin
Rezil oldu adamlar
Ben gelme yanlısı olanlardanım.ismail yedege düşecek,onca para verecekler gereksiz şekilde falan
Ama al ittihadin hem paraya ihtiyacı yok,hem oyuncuya da ihtiyaçları varmış.2 -3 gun antrenmana çıkmamasi onlar için hicbisey
Kanteye yeni sözleşme de onermisler.yani tadını cikar
Patlican burunlu cherifi aldılar yaOlum adamlar eldeki forveti satıp 10. Orta sahalarını alacaklar hala kaygılananlar var. Lan forveti yok takımın forveti bizim tam tersimiz adamlar neyin tatavasını yapıyorsunuz
Uzun adam orada onlar için konuşmuyorsa alamazlar. Arapların da şahsi meselesi para değil gerekirse 3 ay oynatmaz. Öyle kafasına göre antremana çıkmama falan 3 gece kapalı kapılar ardında kırbaçlansın bakayım nasıl oynuyor kante efendiFb için transfer namustur
Gerekirse 20m bonservis verirler, maaşı köklerler, Ali Koç hisse verir PIF'e, Saran bi parti düzenler bikaç şeyhe bikaç güzel götlü koca götlü ayarlar, gerekirse bahçesinden taze taze yolup en jantisinden bi sigara sarar ikram eder
Ellerinden geleni yapıp bi şekilde sonuca giderler diye düşünüyom
Lookman olayı gibi olmaz orada Atletico vardı, burada rakipleri yok
Alacaklar gibiLookman’dan sonra Kanté de yatmis![]()