Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

O bırakın Fener'e gideyim muhabbeti muhtemelen menajerinin tembihlemesiyle söylenmiş sözleşme kapma taktiği. Taktik de tutmuş gibi zaten. Araplara tutar tabii.

Sıkıyorsa İngiltere'de Fransa'da falan yapsın, ağzına s.çarlar.

Ben anlamadım bu kante iptal olayını? Ne belgesi yanlışmış? Harbiden saçma sapan bir durum var ortada...

Adamlarda 20 milyonluk Alvarez yedek. Diger yedek muhtemelen 20 milyon piyasası olan Ismail.
Biz ise zorla Lemina aldık

Aga şu başlığı terkedin bir

Resmi olarak alırlarsa açıklanır zaten

Ortada bisey de yok

az sakin yav hiçbir haber yok buraya giriyorum bi bakıyorum kante geliyor deniyor hani nerede söyleyin o zaman.Şu mantığı anlayan yok herhalde kante'nin nesyri ile alakası yok , ittihad sa'yı alsa yollayacaktı o olmayınca dümen yapıp belgeleri geç verdiler bilerek.Eğer zaten verecek olsalardı yaparlardı bunu , nesyri alıp g.tune mi sokacak adamlar ne yapacaklar

az sakin yav hiçbir haber yok buraya giriyorum bi bakıyorum kante geliyor deniyor hani nerede söyleyin o zaman.Şu mantığı anlayan yok herhalde kante'nin nesyri ile alakası yok , ittihad sa'yı alsa yollayacaktı o olmayınca dümen yapıp belgeleri geç verdiler bilerek.Eğer zaten verecek olsalardı yaparlardı bunu , nesyri alıp g.tune mi sokacak adamlar ne yapacaklar
Transfer dönemi kapandı bi de onlar için

Fifa da reddetmis bunları

Yani neyin davası bu anlamadım

Fb bonservis verir ittihad tamam derse alırlar zaten

Arap basını Fifa ile görüşmeler sonucu geciken transfer onaylandı diye haberler düştü. O yüzden bitti deniyor transfer.

Geri
Üst Alt