GSC Portal Niasse İstanbul'a Geldi

kasada 5 kurus yokken yabanci bir hücum oyuncusu alabilmek büyük basari olur, süper transfer olur.

egede yaşayan akhisarın çok maçını izleyen biri olarak yazıyorum bu mali şartlarda alınabilecek en iyi adam burak yılmazın 2 tık ötesinde biri ama sırtı dönük oynayamaz drogba sow dem baba etkisi beklemeyin en az 10 gol 5 asist ortalaması ile oynar bizde.

Yapmayin ya, yanmadi mi diliniz Amrabat'tan, Dany'den? Bunlar genis alanda etkili top oynayabilen futbolcular. Preko, Youla gibi gecmiste de ornekleri var.

Sow gibi biraz. Isterim. Rusyada o takımda fena istastik yakalamamı. Rus ligi zor lig.

İyi de Moskova bu adama 5 milyon verdi.Fena da performansı yok.Niye bize göndersinler ki?8 milyon falan verirsek anca o şekilde yollarlar.Fiyatı uygun olursa isterim.

Sezon sonuna kadar kiralanabilir , durumuna göre sezon sonu mevzu tekrar düşünülür ancak 3-4 Mn € satın alma opsiyonu koymak lazım.

Belki patlama yapar.

bize top tutan duvar olan forvet lazım bize karşı takımlar kapanıyor zaten niasse geniş alan topcusu bizde iş yapmaz

Binip geri git senden daha iyisine ihtiyacımız yoksa alınmasın.Belki şöyle olabilir yabancı sınırı kalkar ya da artarsa cüz-i bir miktara kiralanabilir

Niasse yi arkadaşlar akhisar da pek fazla izlememişler sanırım.

Ben lokomotife nasıl gitti hala şaşkınım. GS BJK Fener TS bu 4 ünden biri mutlaka alır diyordum.. Çok da pahalı değil 4m euro idi...

Ben bu adamın maçını gerçekten çok izledim...

GS da çok büyük etki yapabilecek hatta GS sayesinde çok büyük paralara Avrupanın iyi kulüpkerine gidebilecek bir potansiyel bu adam.

Abartmıyorum. İzlemediğim adama yorum yapmam.

Bu çocukda herşeyden var.

Son derece süratli son vuruşları çok iyi üstelik uzaktanda çok iyi şutları var. Kafa golleri de attı Akhisarda.

Sahada kesinlike yürümeyen top gelir ben atarım diyen bir oyuncu değil. Basıyor sahanın her yerine ve Asist özelliğide var gol de attırıyor arkadaşlarına.

Bu yönü ile zaman zaman kanatda oynadı Akhisarda...

Umut Bulut un daha akıllısı daha iyisi.

Ben Hamzanın gelmesine birazda bu yüzden sevindim. Tamda golcü sıkıntısı çekdiğimiz şu dönemde Niasse yi getirterek GS ın belkide 3-5 yıl forvet sorununa çözüm olur...

Çocugun şanssızlığı Lokomotifde hoca ile anlaşamadı...

GS a mutlaka gelmesini istediğim takıma % 100 etki edebilecek yegane oyunculardan...

Devre Arası Niasse mutlaka alınmalı

Hemen Türk Vatandasligi sansi varsa olur. Aksi taktirde NO WAY! Niasse icin Bruma veya Tellesi kesmeye degmez.

İki yıldır istiyorum ve yazıyorum buraya inşallah olur

Sony Xperia

Niasse kontratak oyuncusu. GSde basarili olacağina inanmiyorum. Gsnin daha cok A.Mitrovic gibi all rounder tarzi bir CFye ihtiyaci var.

Niasse kontratak oyuncusu. GSde basarili olacağina inanmiyorum. Gsnin daha cok A.Mitrovic gibi all rounder tarzi bir CFye ihtiyaci var.

Niasse cok yönlü, hücumun her bölgesinde oynayabilen ve rakip savunmaları karıstıran bir forvet.

Niasse'yi tam olarak tanıdıgınızı düsünmüyorum.

Geri
Üst Alt