Nice Başkanı Rivere, Belhanda Için Yaptıkları Teklifi Anlattı

Maaşının yarısını bize kitlemeye çalışmıştır bu kartoroz. Transferin son günü kiralama teklifi ayrıca komik. Bonservis veriyorsan ver.

Satarlarsa kiralarlarsa ekstra is olur tesekkur ederiz ama "bunu ben almadim , bu paralara alinmis , bu maas verilmis adamla ben ugrasamam" derlerse de elestirmem

E uğraşmasınlar Nice istemişse yol versinler diyoruz biz de.Gelecek seçimde Cengiz'in yönetimine mi gireceksiniz yoksa Sinan Bey?

Ben hic bir sorumluluk altina girmem , 3 senedir buradayim aktif olarak , bunu hala izah edemedim kimseye sanirsam

Vay be, bu adamı transfer ederken teklif edilen ücretler harbiden çok uçuk. Alemin kerizi biz miyiz ?

İşte bu biraz yerini bilmekle alakalı. Bizim ligimizin ve Galatasaray'ın marka değeri yok şu anda maalesef. Bizim yoksa Fener'i, Beşiktaş'ı hesaba bile katmıyorum. Türk olmayan her futbolcu için Şampiyonlar Ligi'nde oynamayan Nice bile Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Türkiye Şampiyonu Galatasaray'dan daha değerli. Marka değerini yükseltmemiz lazım acilen ülke futbolu olarak. Sadece Belhanda için değil her yabancı futbolcu için Şampiyonlar Ligi yerine Fransa Ligi+yarı maaş daha cazip geliyor eğer futbolcu sırf para için gelmiyorsa. Dediğim gibi bunun tek çözümü marka değeri.

5 e paketleyip gönderseydiniz bu senelik rezil performansının yanında bide maaş vermek zorunda kalmazdık buna.

fifa_menajeri_besiktasi_acikladi_belhanda_1518250513_9183.jpg

Nice başkanından Belhanda itirafı: Maaşının yarısına gelmeyi kabul etti

Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere, ''Transfer döneminin sonlarında Belhanda'yı kiralamak istedik. Maaşının yarısına gelmeyi kabul etti. Ama Galatasaray kiralamak yerine 10 milyon Euro bonservis isteyince vazgeçtik” dedi.

Fransız kulübü Nice’ten Belhanda açıklaması... Başkan Jean-Pierre Rivere, Galatasaray’ın yıldızı için devreye girdiklerini belirterek, şunları dile getirdi: “Transfer döneminin sonuna geldiğimizde önümüzde bir fırsat var mı diye bakmaya başladık. Baktığımız isimler sürpriz değildi. Tanıdığımız oyunculara yöneldik. Belhanda yılda yaklaşık 4 milyon Euro kazanıyor. Kiralamak için Galatasaray’la görüştük. Younes Nice’i seviyor, biz de onu. Maaşını yarı yarışa düşürmeye hazırdı...”

‘Galatasaray Başkanı veto etti’

“Ama Galatasaray bonservisiyle vermek için 10 milyon Euro istedi. Bu rakam bizim için imkansız. Galatasaray Başkanı da transferi veto etti. Kendisiyle görüştük. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklarını ve Belhanda’yı kiralık vermeyeceklerini söyledi.”

Fanatik

Geri
Üst Alt