Haber Nice, Fenerbahçe'nin Evann Guessand İçin Yaptığı Teklifi Reddetti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1750157523354.webp

Nice, Fenerbahçe'nin Evann Guessand için yaptığı 25+5 milyon euroluk teklifi reddetti. (Sky Sports)

beğenirim ama tr takımı olarak buna 30m de hayatta gömmezdim altına da kulübü vermez zaten o yüzden kesinlikle mantıksız işler peşinde bunlar 1-2 adam daha alamasın büyük mallıklar yapacaklar
İlk kabul eden topçuyu indirecekler öyle gözüküyor hem de öyle böyle yağlı kazık olmayacak

Bizi maliyeye şikayet edenlere bak hele...

Kime gitseler kamçıyı yiyip reddediliyorlar. 😂

osimhenden son dakika ''ben arabistana gidiyorum'' haberi alip sap gibi orta da kalacagimiza bunu erkenden cozup isimize bakalim

İlk kabul eden topçuyu indirecekler öyle gözüküyor hem de öyle böyle yağlı kazık olmayacak
Mesela bak sky harici bu reddi haberi yapan oldu mu bilmiyorum bizim basından ama onlar bile taraftar baskısı olmasın diye redleri yazmıyorlar eğer yabancı basın bu şekilde bunların bütün redlerini yazarsa zaten taraftar baskısıyla aynen dediğini yapacaklar el mahkum

Juventus are eyeing a move for OGC striker Evann Guessand in case they fail to keep Randal Kolo Muani for next season. [juvefc.com]

Hoca konusu belirsiz başkan konusu belirsiz takım için çok normal haberler

tek forvet oynamamiz gereken maclarda kanat oynar o da bir arti

11 yıldır şampiyon olamayan kulübün harcamak istediği paralara bak.

Sonra bizim transferlerin altında pislik ararlar onun bunun çocukları. Sizden büyük pislik mi var ülkede.

Bunlarda bir gram şeref haysiyet yok.
Yaptıkları tüm pislikleri Galatasaray yapıyor algısına getiriyorlar.

Her sene bizden daha fazla harcarlar oyunculara daha fazla para verirler.Hiçbir başarı yokBizim projelerden ciddi paralar giriyor klübe.Hala nasıl olurda borçlar falan hemen hemen aynı inanılır gibi değil.
Biz bunların yerinde olsak batardık sanırım.

Ama bu medya yokmu bu medya bize iyi pahalı oyuncu çıktığı zaman işte pahalı nasıl ödenir falan.Ama bınlara gelince aynı adamlarda maliyet hesabı falan hiç yok.Bu yalama medyaya göre bunlar herkesi alır.

Bunlar şerefsiz koça gebe arkadaş.Miillet atıp tutuyor ama koç gitsin bunlar hapı yutar.

BAY satılırsa bunu alıp solda oynar mı? Skills videolarına göre çok rahat oynar hatta sağ kanat da oynar.
90 dakikalık maçlara göre?
Cok rahat top getiriyor, zaten fizik gucu yuksek ustelik o boyuna ragmen epey de hizli. Yani oynar ama dogru kullanmak gerekiyor bu tarz oyunculari.

Geri
Üst Alt