Nice Güzel Yıllara Ayberk Çetin

yaş günün kutlu olsun Ayberk Abi, üzülme yaşlandım diye önemli olan metabolizma yaşın:distant:

ben de senden 25. yaş günüm için bir jest bekliyorum Ozan Abi,zira 25ten sonra kutlamayı düşünmüyorum:D

Ozan Bey'in de benim icin bir gun konu actigi olmamistir ayakkabi kutularini kestik diye mi bunlar hep?

$

Nice sağlıklı, mutlu yıllara :pasta:

ben de senden 25. yaş günüm için bir jest bekliyorum Ozan Abi,zira 25ten sonra kutlamayı düşünmüyorum:D

Madem bir seferlik olacak düşünürüz bir şeyler. Çeyrek asır yolunda yaşanan bir drama elbette ortak olur, katkı veririz.

Ozan Bey'in de benim icin bir gun konu actigi olmamistir ayakkabi kutularini kestik diye mi bunlar hep?

$

O kadar senede açtığım başlık sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Hele ki, iaşe'mi kestiniz, artık sizin için başlık açmam na mümkün Kerim Bey. Bundan kelli sizi ayakkabı kutuları da kurtarmaz.

Nice mutlu yıllara kardeşim... Yeni yaşın sana güzellikler getirsin...Sevdiklerinle beraber...

Ozan Bey'in Ayberk abimizin doğum gününü zamanında kutlamayı unutması ve akabinde popülist bir amaçla konu açması son derece manidardır.

Doğum günün kutlu olsun kardeş,nice yıllara :=)

Nice mutlu yıllar, sağlıklı huzurlu mutlu yıllara:)

★★★》★

Dun benim yegenin de dogum gununu kutladik. Dogum gunleri disinda bir ortak yonleri de iki yasindaki yegenimin Fenerbahce'yi duyunca pis demesi.:D

Yegenim umarim ilerde kultur seviyesi, muzik zevki ve deger yargilari yonlerinden de benzer kendisine.

Dogum gunu kutlu, hayati uzun, diledikleri gercek olsun.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=B0DNJo7OfV0[/media]

1142534-1289787830177.png

nice yıllara abi, yalnız ben sadece layk istemiyorum. layk artı teşekkür alıntısı yaparsan berhudar olurum

Geri
Üst Alt