Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
İlgimiz olduğu iddia edilen Velezli 8 numara ve playmaker. Takım playmaker kaynıyor ama ne hikmetse bu arkadaşın da ismi geçiyor.

Ali Baransel, Velez muhabirlerinin birinden öğrenmiş.

Tanıyan, eden arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.

Youtube'da karşıma çıkmıştı bir kaç kez videoları, agresif oynamayı seven çok koşan bir tarzı vardı. Tekniği oyun görüşü filanda iyi görünüyordu. 90 dakika bakmadım tabi izledim diyemem.

Bu yıl FM'de Galatasaraya transfer etmiştim kendisini, çok iyi topçu. Gerçekte izlemedim ama iyidir iyidir gelsin.

şüphesiz en doğru yorumlarla bizi aydınlatacaktır

51325

Biraz üst düzey(maddi açı(mız)dan) ama artık böyle transferleri yapmalıyız. Kiralama bedeli biraz ve satın alma opsiyonunu da diğer yıla sarkıtarak artık piyasaya az da olsa bu şekilde yetişmeliyiz yoksa makas gitgide açılıyor

Pazarlama taktikleriyle ''Overrated'' hale getirilmiş çok fazla sayıda Arjantinli futbolcu gördük; olmadık beklenti ve fiyatlarla Avrupa' ya adım attılar ve o beklentileri hiç mi hiç karşılayamadan silinip gittiler...

İsmine ilk defa rastladım ama çok dikkatli olmak lazım oradan futbolcu transfer edilecekse...

Milli takımda oynuyo ve gol atmış ekvadora

brighton ve milan istiyordu , milan yoğunluğunu yunus musah ve reijnerds'e yöneltti onlar olursa dominguez çekmezler seneye sözleşmesi bitiyor.

1 ay önce kulüplerden 15milyon € istiyormuş bologna
1688207170481.webp

Geri
Üst Alt