- 12 Ocak 2013
- 48.751
- 56.145
- 4.128
32 mi 35 mi iyi satış onun dışında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerin cengize frede sikimanskiye harcadığı 15 er milyon euro bizim taraftara fazla geliyor.Hayır Tete o kadar skor yapmaz
Hayır Rashica o kadar skor yapmaz.
Elinde zaten harcın olmadan ciddi bonservise girip hemen satmak için aldığın zaniolo var , Evet o dediğin skorları yapar.
Ama sen gidip Zaha'da aldın - Keremide oynatacaksın - İcardiyide.
Son derece dengesiz ve birbirine basan - askersiz bir takım oldun.(Pes-Fifa takımı gibi oldun)
O yüzden Zaha-Kerem-Rashica-İcardi 'den Zaniolonunun yapacağı skor katkısını bu isimlerin dengeli oyunla dağıtmalarını isteyeceksin.
Ayrıca geçen yıl ki oyun akışında - profilinde adı her neyse Zaniolo min 15 gol 8-10 asist yapardı. Zaha ve diğer transferlerle yeniden bir oyun kurgulayan takımda ne yapacağı muamma.
Belkide askersiz takımda bir sorunda zaniolo olacaktı.
Teteyi tanımıyorum ama Zanioloyu tanıyorum. Potansiyeli olan ama potansiyelini gösterememiş bir oyuncu Zani. Bizim ülkede futbol oynayamaz bu adam taraftar profilinden dolayı AP açık ortada. Bu adam tekniğin taktiğin üst liglerde başarili olur. Tete benim için kapalı kutu ne çıkarsa kar diyorum. Düşüncene saygı duruyorum ama fiyatlar doğruysa yolu açık olsun derim zaniye. Değerine gelmiş her oyuncuyu satarım senin için çok önemli rolü yoksa ( Torreria) gibi.Yoo. Ben tamamen teknik ve istatistiksel verilere dayanarak konuşuyorum. Arzularım üzerine değil. Zaniolo'nun yetenekleri ve potansiyeli belli. Hadi onu geçtim. Rakamlara bakalım;
Bu adam geçen sezon ligde toplam 10 maça çıkmış.
Aldığı süre : 349 Dakika
Maç başı ortalama süre : 34,9 Dakika. Hadi diyelim düz 35 dakika.
Attığı gol : 5
Adam maç başı sadece 35 dakika sahada kaldığı 10 maçta 5 gol atmış. Her maç 90 dakika sahada kaldığını varsaysak, aldığı süre üzerinden baktığımızda bu 3.89 maça tekabül eder. Yine düzleyelim. Olsun sana 90 dakikalık 4 maç. Ve bu adam 5 gol attı bu kısıtlı sürede. Hepsi de birbirinden benzersiz goller. Öyle boş kaleye falan değil yani. Kuru istatistik de değil.
Tete bunu yapabilir diyorsan, pekala.
çünkü fazla kardeşim.fenerin cengize frede sikimanskiye harcadığı 15 er milyon euro bizim taraftara fazla geliyor.
Fazla değil mi? Gerçekten de 15 milyon edecek futbolcular mı?fenerin cengize frede sikimanskiye harcadığı 15 er milyon euro bizim taraftara fazla geliyor.
Nakit 30+ fiyata satılsa tamam. Ama bence tamamen Aston Villa'nın keyfine kalmış bir opsiyonla göndeririz biz bu Zaniolo'yu.Teteyi tanımıyorum ama Zanioloyu tanıyorum. Potansiyeli olan ama potansiyelini gösterememiş bir oyuncu Zani. Bizim ülkede futbol oynayamaz bu adam taraftar profilinden dolayı AP açık ortada. Bu adam tekniğin taktiğin üst liglerde başarili olur. Tete benim için kapalı kutu ne çıkarsa kar diyorum. Düşüncene saygı duruyorum ama fiyatlar doğruysa yolu açık olsun derim zaniye. Değerine gelmiş her oyuncuyu satarım senin için çok önemli rolü yoksa ( Torreria) gibi.
Adminim ben bu zorunlu opsiyon işini anlamadım neden satmaıyoruz da kiralıkEvet satılmış, hayırlı olsun.