Nicolò Zaniolo, Aston Villa'ya Şarta Bağlı Zorunlu Satın Alma ile Kiralandı!

Tahminim sene sonu aston villa satın almaz gelecek yaz juventus'a 25 milyon euroya satarız.

Erden ağabey 35'in biraz üstü demişti olabilecek bonusları ona göre pay etmek gerekir.

Herif 4 mac oynamadi gitmek icin. Kalsa oynamayip ustune idmanda havayi bozacakti. Monchi bunu kullanmistir. O acidan , kesip atmak iyi. Marcao yu iyi hatirlamadigim gibi, zanioloya da bu acidan ozel bir sempatim yok. Adam gibi gittigini soylemek zor. Yallah

Bonuslari niye aciklamiyoruz? Biz aldigimizda balon D'or falan kazanirsa bonuslari koyduk. Bunlarda aynisini yapmis olamaz mi?

Satim alma gerceklesirse iyi anlasma ama gerceklesmeme ihtimali daha fazla
Kiralamayi 8-9’da tutabilseydik satin alirlardi

romayı biraz dolandırdık gibi oldu ekstra 1.5 milyon vereceğiz onlara :D
Ben de bu şekilde düşünüyorum. Umarım bonus şartlarını açıklamazlar. İyi bir anlaşma olmuş bence. Aston villa nın da bizim de lehimize olmuş. Sonuçta biz zaniolo yu 22.5 milyona satmış olacağız.

Net olarak zorunlu satış var bence hem açıklama bu yönde hemde erden başkanın dün akşam aciklamalari bu yondeydi

Erden baskan cikip sartlari aciklamali. Yoksa böyle bir suru spekulasyon cikar. Mesela satin alma opsiyonu ne olursa gecerli olacak?

Zaniolo sakatlanmadigi surece guzel karlar yapacagiz.Yuksek iht. bidaki sene zani yi aramizda gorecegiz gibi geliyor.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 maç gibi ağır bir 'şart' olmasındansa %10 dan vazgeçerdim şahsen. AV diretmiştir...

Tarihimizin en iyi işi olabilir satın alım şartı gerçekleşirse.15 e al 35 e sat.6 ay gibi kısa bir sürede.

3 yılda 2 kere çapraz bağ koparmış adama kimse tak diye 35-40 filan bayılmaz.

adam zaten pl oynamak istiyodu, sağlıklı kalıp başarılı olursa o da biz de mutlu oluruz, olmazsa da hala bizim topçumuz.

her şeyden bi drama çıkarmayın.

Geri
Üst Alt