Nicolò Zaniolo, Aston Villa'ya Şarta Bağlı Zorunlu Satın Alma ile Kiralandı!

Şartları bilmediğimiz için yorum yapmiyorum

alırlarsa 35i bulur
Valla bence kolay bonuslar olsaydı patır patır açıklarlardı

Açıklama muğlak olduğu için en kötüsünü varsayıyorum ve bu bonusların hiçbirinin gerçekleşmeyebileceğini düşünüyorum

Kaldı ki herkesin €7m dediği kiralama bedeli de €5m'ye düşmüş. Monchi'ye direnildi falan denmişti ama adamlar garanti kısımdan €2m kırmayı başarmış

bu kadar incesine dokunduğuna göre 5 milyonun yanında maaşını da ödemeyeceğimizi düşünürsek 8 milyonluk kar sayabilirsiniz

Zaniolo'yu sırf potansiyeli üstünden bu rakamlara verdik. Bizde öyle bir performansi olmadı. Oyuncu şimdi direkt İtalya'dan gitmiş gibi oldu. Bir sezon daha kalsa belki değeri daha düşecekti. Esas olan kulüptür.

O detaylar paylaşılacak mı merak ettiğim o. Mesela zorunlu opsiyon için şart kaç maç? Bunu dolduramazsa bi miktar daha alacak mıyız?
Belki o şarta bağla 1.350 satın alma devreye girmezse girer. Erden Timur açıklayacaktır. Saın alma şartı da Haluk Yürekli 15-20 maç oynama, Samiyen Haber 20 maç oynama demişti. Belki de oynama değil Aston küme düşmezse satın almak zorundandır gibi bir madde de olabilir. Erden Timur yada gazetecilerden belki İngiliz basınından öğreniriz. :Keşke şartlarda açıklansa ama benim için müthiş bir anlaşma değil, iyi-normal bir anlaşma kiralama bedeli 8-10 milyon civarı olsaydı o zaman müthiş bir anlaşmaydı.

Terimsports, samiyenhaber falan sanki adamlar almazsa bir senede 10 milyon kazanacagiz bu belki daha güzel olur demiyormuydu? Bu aciklamada 5 milyon ceza maddesi niye yok?

Zorunlu 22.5 yoksa bu Monchi 5’i verip geri gönderir bir sene de Zaniolo’yu kullanır.

Öyleyse başarısızlık net. Rashica bonservis parasına dünya yıldızı 1 sene.

Maaşı da çok değildi üstelik standartı için yerine gelecek Ziyech kaç alacak göreceğiz.

Erden Timur kelin kafasına şaplak atmış

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Geri
Üst Alt