GSC Haber Nicolò Zaniolo, Fiorentina'da!

Şu adamla yapılan anlaşma zaten 6 ay oynayıp elden çıkarmaktan ibaretti. Her sene FFP için gelir gösteriliyor, bizimkilerin şikayetçi olduğunu düşünmüyorum. Elbet biri satın alır bunu

5+6.4=11.4 kazandık şimdiye kadar
5 Aston villa
3.2 Atalanta
3.2 Fiorentina

bi dk anlamadım ya

-Atalanta ile biz feshettik - atalanta'nın ödediği kira bedeli bizde kaldı mı ?
- Opisyon 15.5 ise , opsiyon kullanmada +2 daha nasıl bir mantık.

ikinci madde bildiğin gerekirse yedeğe gömeriz o parayı ödemeyiz demek bana göre.
Opsiyon kullanmada +2 değil o opsiyonu 15.5 kullanılırsa ileride +2 milyon da başarı bonus maddesi var gibi.

3.200.000 'de burdan geldi . heralde bunu kiralaya kiralaya bi 30-35 milyon euro indireceğiz 2-3 yıl içinde

kiralamalarda maaşını biz ödemiyosak kiralaya kiralaya maliyetini çıkarttık satamasak bile

Bonservisi çıkarttıysak yaz kampına çağıralım dhdjdndn

fiorentinanın galiba sadece lig kulvarı var

16 maç var orda - 10 maç min 30 dk lazım.

dk 70-75 arası oyuna girerken bol bol göreceğiz muhtemelen.

Maaşını biz ödüyoruz tabii. Bu sene Zaniolo'dan toplam 3.5 milyon Euro falan kiralama bedeli almış olacaz. Atalanta yarım sezonluk 3.2 m Euro'yu fiorentina'ya devretmiş
Maaşını biz ödemiyoruz. Villa'da Villa ödedi. Atalanta'ya kiralanırken de maaşının 1 milyon civarını biz ödeyecektik.

Şartı yine söylemediklerine göre yine oluşmayacak bir şart herhalde. Sezonun geri kalanında 60 maça çıkma zorunluğu falan koydurmuşlardır.

Maaşını biz ödüyoruz tabii. Bu sene Zaniolo'dan toplam 3.5 milyon Euro falan kasaya para girdi. Atalanta yarım sezonluk 3.2 m Euro'yu fiorentina'ya devretmiş
5 falan kiralama bedeliydi

1.4ünü biz ödedik maaşın, yarısı yani

Ondan total 6.5 aldık

Konferans varmış bir de bende öyle sanıyordum ama Konferans'ta 3. olmuşlar ilk 16'dalar yani.
he kura çekilmediği için görünmedi o zaman

minimum +2 maç daha var 18 maç totalde elenirlerse , 11 maç demek.

Aston Villa Kira: 5 milyon €
Atalanta Kira: 6.4 milyon € (Sanırım bunun yarısını ödediler yani 3.2 milyon €)
Fiorentina Kira: 3.2 milyon €

Toplam Kiralık gelir: 11.4 milyon €

Bonservisini 15'e almıştık. 3.6 milyon € açığımız var.

Zannetmiyorum da kuş taşa çarptı diyelim satın alma gerçekleşti kazancımız: 11.9 milyon € (bonuslar hariç)

Allah bereket versin.

Son düzenleme:
Bizi niye sevmedin lan hain

Geri
Üst Alt