GSC Haber Nicolo Zaniolo Galatasaray’a Geri Dönüyor

Bu nasil bir oyuncu yav? Gönder gönder geri geliyor, nerde tutunacak acaba? Bizim yöneticilerde hata, bonservisi daha düsük tut ama zorunlu olsun, imkansiz opsiyon koyduruyor alan herifler sonra geri dönüyor.

hoşgeldin diyorum

Türkiye'ye adım bile atmadan gider bir yere

Neyse bonservisini cikartti sayilir artik oraya buraya kiralik gondermeye de gerek yok cunku o sekilde tapusunu almiyorlar, buyuk ihtimal Baris satilir gibi tahmin ediyorum o yuzden kadroda bulunsun zaten kanat oyuncumuz yok denilecek kadar az. Belki faydali olur hatta ara sira forvet bolgesinde oynatirsin zaten Osimhen'in kalip kalmayacagi mechul (bence kalmayacak).

Bu takımı da karıştırır. Sözleşmesi fesh edilmeli.

Aklı varsa gelip Okan Buruk'un elini öper, özrünü diler, "Ağam ben bir bok yedim, gençliğime, cahilliğime verin" diyip pişmanlığını dile getirir, bir süre yedek bekleyip forma şansı bekler ve gelen şansı değerlendirir.

Neyse bonservisini cikartti sayilir artik oraya buraya kiralik gondermeye de gerek yok cunku o sekilde tapusunu almiyorlar, buyuk ihtimal Baris satilir gibi tahmin ediyorum o yuzden kadroda bulunsun zaten kanat oyuncumuz yok denilecek kadar az. Belki faydali olur hatta ara sira forvet bolgesinde oynatirsin zaten Osimhen'in kalip kalmayacagi mechul (bence kalmayacak).

Gavur topçu sınırlaması sebebiyle gelmesi için franktan çıkışımız elzem görünmekte

Gavur topçu sınırlaması sebebiyle gelmesi için franktan çıkışımız elzem görünmekte
Ben sana kalmasi gereken yabancilari siraliyorum:

Davinson Sanchez
Ismail Jakobs (sakatlanmayacaksa)
Lemina
Torreira
Sara (iyi teklif gelmezse)
Icardi
Morata
Osimhen (kalmak isterse)
Sallai

Frankowski veya Cuesta'dan biri kalacaktir bence ama hangisi olur bilemem.

Ediyor 10 yabanci totalde.

1 tane yabanci kaleci transferi, geriye 3 yabanci transfer hakki kaliyor ki bunlardan ikisi 21 yas ve genc olmali.

Duruma gore Zaniolo kalir mi kalmaz mi bakilir ama ilk 11 icin 3 tane iyi oyuncu almamiz lazim o yuzden Zaniolo'nun kalmasi zor gibi.

Ben sana kalmasi gereken yabancilari siraliyorum:

Davinson Sanchez
Ismail Jakobs (sakatlanmayacaksa)
Lemina
Torreira
Sara (iyi teklif gelmezse)
Icardi
Morata
Osimhen (kalmak isterse)
Sallai

Frankowski veya Cuesta'dan biri kalacaktir bence ama hangisi olur bilemem.

Ediyor 10 yabanci totalde.

1 tane yabanci kaleci transferi, geriye 3 yabanci transfer hakki kaliyor ki bunlardan ikisi 21 yas ve genc olmali.

Duruma gore Zaniolo kalir mi kalmaz mi bakilir ama ilk 11 icin 3 tane iyi oyuncu almamiz lazim o yuzden Zaniolo'nun kalmasi zor gibi.

Yabancı kaleci
Yabancı sol stoper
Yabancı kanat
Yabancı orta saha

Imho

Geri
Üst Alt