Nicolo Zaniolo: "Galatasaray'a gitmem bir meydan okumaydı"

Arif Çelik

Hocaların Hocası
1695912885090.webp

Nicolo Zaniolo: "İtalya'da evinize yakın ve sevdiklerinizle birlikte olduğunuzda ayrılmak tabii ki zor oluyor ancak Galatasaray'a transferim bir meydan okumaydı. Türkiye'ye başka bir kültüre, başka bir kıtaya, tamamen başka bir hayata gittim. Hem insani açıdan hem de futbol açısından beni çok geliştirdi diyebilirim Galatasaray için."

Nicolo Zaniolo: "Kariyerim boyunca Di Francesco, Ranieri, Mancini, Spalletti, Mourinho ve Emery gibi büyük teknik adamlarla çalıştım. Hepsinden de bir şeyler kazandığımı düşünüyorum. Her biri benden farklı şeyler istedi. Önemli olan bu istekleri bir araya getirip anlamlı bir şey çıkarabilmek."

Nicolo Zaniolo: "Garip bir yaz oldu. Galatasaray'da bana bir projenin parçası olduğumu ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımı söylediler. Sonra Monchi beni aradı. Premier Lig'de oynamak benim için önemli bir fırsattı ben de bu teklifi kabul ettim."

Sky Sports

nası ya yatağından kaldırıp sandıklarda postalamamış mıydık biz bu adamı

Gel lan bı daha meydan okuyalım.. ziyech sen tete 11 yapmak için kafayı yemek istiyorum

Geri dönmesi zor gibi bizde güzel bir hatıra bıraktı belki ilerde tekrar görüşürüz.

Bundan gelecek parayla sağlam bir orta saha alalım. 25-28 yaş arası sakatlık sorunu olmayan, tempolu, ayağı düzgün biri olması yeterli. Takımın hala en eksik yeri orası.

Bundan gelecek parayla sağlam bir orta saha alalım. 25-28 yaş arası sakatlık sorunu olmayan, tempolu, ayağı düzgün biri olması yeterli. Takımın hala en eksik yeri orası.
+ solbek de almak lazım gibi duruyor. Takımın ihtiyaçları hep ayni kalıyor ilginç valla

Monacolu Pichu Monchi burnunu sokup durma isimize.

Bir de tercume hatasi midir cshilliginden midir bilemedim. Yeni bir kitaya gittim ne demek yahu?

ins pisman olacagi seyler söylemez

devre arasi en gec sene sonu bunu bize geri yollayacaklar malesef

harbi insan değil ya.

epl seviyesinde bile yıka yıka gidiyor.

yanlız kendisi ile ilgili en büyük çekincem, ciddi bir sakatlık ihtimali (allah korusun) ve mental olarak birden rüzgarı 180 derece tersine çevirecek bir psikolojiye girmesi idi her zaman.

ha bu bahsettiğim iki risk, yıllık geliri 200m pound olan bir epl takımı için sorun değil ama bizim için büyük risk idi.

o yüzden kendisinin iyi fiyata satılmasını isteyenlerdendim.

Geri
Üst Alt