Nicolo Zaniolo: "Galatasaray'da kendimi harika hissediyorum"

Juve bu açıklamadan sonra 35 vermez
20 verir kulübünü ikna et banane der

Kalır o zaman, ben açıklamalarında bize gitmek için direteceği bi izlenim almadım adamın iki cümlesinden biri burada ne kadar iyi hissettiği. Bence o da bizimle 1 sene daha olup tam performans göstermek istiyordur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ağır tabir ile ' gelin beni alın ' demiş. Tabi bunu yaparken bizi de onurlandırmış. Çöp Marcao daha uzun takımda kalmasına rağmen şunu yapamadı.

Bana kalirsa Italya basinin gundemde tutmasi iyi. Piyasasinin hala iyi oldugu izlenimi verir

Kalsa da ayrilsa da bizim icin iyi olacak. Marcao gibi Gs'yi cigneyerek gitmem demis. Giderse 30 uzeri kazaniriz. Kalirsa zaten rakiplerimizi birer birer bogacaktir.

Rekor 27 milyon muydu? Gidecekse de en az 28 milyon + oyuncu seklinde gitmeli veya 28 + kolay bonuslar

Önce Süper Kupada Fener'e sokacak sonra yetinmeyip ligde yine sokacak.

Kemiksiz 35 versin isteyen. Para + oyuncu işleri o kadar da karlı olmayabilir. 30 + oyuncu vermiyorlar sonuçta. 6'ya Torreira aldığımız, sineğin yağını çıkarmaya çalıştığımız ortamda, adamların maliyetinden kurtulmak istediği oyunculara 10-15 değer biçip alamayız. Takas içeren teklifler reddedilmeli. Zaniolo gitmek istiyorum diye tutturmadığı için de böyle bir lüksümüz var bence.

Çok karakterli bir çocuk gerçekten karakter analizi yapıp futbolcu alıyoruz hepsi nokta atışı

1 sezon daha kalırsa yeterli bence. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde takıma katkı sağlasın, sezon sonu gider. Hatta serbest kalma maddesini de daha yukarıya çekip daha iyi bir bonservisle yollarsak, tadından yenmez.

Geri
Üst Alt