Nicolò Zaniolo'nun Maliyeti Açıklandı

Demek istedigim ismi pek bilinmeyen, ne cikacagi muamma 3 adama 14 vermek mi risk? Yoksa italyanlarin cok şeyler bekledigi ama sakatliktan tam o beklentiyi karsilayamamis topcuya 15 vermek mi risk?

Kaldi ki pl den 30 veren cikmis bundan 10gun önce
Duruma göre değişir, Cicaldau’yu kenara koy biri 40 milyon TL diğeri 3.5 m euro çok da riskli değillerdi ki paralarını çıkarırlar şu görüntüde. Cicaldau ve Diagne kıstas olamayacak kadar kötü yatırımlar.

Bir de tabii dönemin şartlarıyla değerlendirmek lazım o sezon Avrupa bize 16 m euro kazandırdı.

Bence en yakin zamanda hucum hattimiz su sekilde olmali.

YUSUF DEMIR - ZANIOLO - KEREM

ICARDI

Not : Yusuf Demir 6 milyonluk yatirim olarak formayi kapmak zorunda.

ZANIOLO - YUSUF DEMIR - KEREM

ICARDI

Not : Yusuf Demir 6 milyonluk yatirim olarak Mertensi gecip formayi kapmak zorunda.
zaniolo kanata koyanlar cok yaniliyor merkezde oynamali bu oyuncu yada ikinci gezici forvet

Bilançolarda bonuslar gözükür iyi okuyana, kulüpten çıkmayacak şeklinde yorumluyorum o yüzden.
Ya biz galiba yakın zamanda KAP'a bonusları bildirmeyi bıraktık Morutan ve Dubois transferlerinde bonuslar söylenmemiş örneğin. Tabii olağanüstü bir bonus ödersek illa ki bilançoya yansır mali genel kurulda anlarız. Fakat bence Roma tarafının bonuslarla €30m'yi yine alıyoruz beyanı net şekilde yalan.

Daha önce transfermarkta bile böyle değerli oyuncu görmemiştim. 30 milyon yazıyor hayran olmamak elde degil

Ya biz galiba yakın zamanda KAP'a bonusları bildirmeyi bıraktık Morutan ve Dubois transferlerinde bonuslar söylenmemiş örneğin. Tabii olağanüstü bir bonus ödersek illa ki bilançoya yansır mali genel kurulda anlarız. Fakat bence Roma tarafının bonuslarla €30m'yi yine alıyoruz beyanı net şekilde yalan.
Morutan’da 2 m euro bonus vardı ama 500 bin eurosu aktive oldu sadece. Dubois’de 1 m euro var dedi Lyon ama tabii yönetim onları dışardan karşılıyor olabilir.

Duruma göre değişir, Cicaldau’yu kenara koy biri 40 milyon TL diğeri 3.5 m euro çok da riskli değillerdi ki paralarını çıkarırlar şu görüntüde. Cicaldau ve Diagne kıstas olamayacak kadar kötü yatırımlar.

Bir de tabii dönemin şartlarıyla değerlendirmek lazım o sezon Avrupa bize 16 m euro kazandırdı.
Ben yatirim ve başariya daha garanti gözuyle bakiyorum zaniolo vs diger saydiklarimi. Tabiki tersi de olabilir. Ama benim dusunceme göre riskli olan diger 3 transfer zanioloya göre

Neyse hayirlisi olsun. Gs icin en iyisi olsun da, ben herzaman yanilmaya raziyim

Biliyorum ama Yusufun guclu oldugu pozisyonundan pek emin degildim. Simdi baktim Yusuf kanatta Zaniolo ortada oluyor.
yusuf da zaniola da merkez oyuncu yusuf tam bir 10 numara zaniola ise 9.5 numara diyebiliriz.
son donemde zaniola bitiricilik konusunda biraz kotu izlenim verdi cok kotu sutlari var ama hala dikine en iyi calim atip top tasiyan oyuncular arasinda.

yusuf daha cok oyunu yonlendirebilecek asist yapabilecek eski tarz bir 10 numara o da kanatta cok kaybaliyor cunku hizli bir oyuncu degil.

ZANIOLO - YUSUF DEMIR - KEREM

ICARDI

Not : Yusuf Demir 6 milyonluk yatirim olarak Mertensi gecip formayi kapmak zorunda.
Yusuf Demir genç bir oyuncu o yüzden sadece bu sezonu hesap etmek yersiz. Boey gibi bakmak lazım geçen sezon sakatlıklardan sonra kötüydü bu sezon formayı kaptı, Yusuf'ta bu sezon bir adapte olup seneye rotasyona belki de direk ilk 11'e girerek Mertens'İ rotasyona koyabilir.

Okan
Boey - Nelsson - Abdül - Dubois
Torreira - Sergio
Mertens - Zaniolo - Kerem
Icardi

muslera yokluğunda böyle çıkabiliriz​

Zaniolo ile 4-4-2 de oynayabilirsin 4-3-3 de oynayabilirsin 4-2-3-1 de oynayabilirsin hoca için büyük joker olur.

Genelde kanattan özelikle sağ kanattan içe doğru oynayan biri
bence kanatta zayifliyor oyunu merkezden daha delici ilerliyor rakibi daha cok bozuyor.

kanattan gelen oyuncuya karsi savunma yapmak daha kolaydir ama merkezden adam eksiltip topu tasiyan oyuncu cok daha tehlikelidir ki bu tarz oyuncu sayisi gunumuzde cok az

Mertens seneye emekli olup kenar yonetime dahil olur mu? Veya seneye sonradan girip diri sekilde oynar.

bazı oyuncular hücumun her yerinde oynar.. kerem ekseriyetle sol açık gibi oynasa da maç içerisinde her yerde olabiliyor. serbest oyuncu gibi. okan hoca hücum hattına özgürlük tanıyor. dolayısıyla sen ortada dur kenarda dur gibi bir durum yok bu zanyolo için de geçerli olacak..

Geri
Üst Alt