Nicolò Zaniolo'nun Maliyeti Açıklandı

15 milyona bedava, brumayı bile 12ye almıştık, sıfır risk

Diger konudaki paylastigim rakamlar Roma kulübünün basin toplantisi halinde oradaki basin mensuplarin elde edindiği bilgilerdi zaten Roma'nin sitesinde rakamlar henuz aciklanmadi. O yuzden kendi KAP aciklamamizi baz almak gerek. Ayrica Zaniolo'yu da parayla kandirmadik çünkü maaş konusunda neredeyse ayni parayi alacak demek bizim projemize inanarak geldi.

Bonusları var mı yok mu gerçekten yoksa kazıklamışız +5 bonus varsa gene iyi zaten maxımum 1.5 yıl kalır gider hepsini versek bile 20 milyona almış oluruz 35'e giderse bahsedildiği gibi serbest kalma bedeliyle +12 kar her türlü win win

kutinyoyuda alsaydık tam olurdu..
Coutinho şuan bence kafa olarak futbolu bırakmış Kaan yerli alternatifi açısından trabzon macında kalitesini kısa sürede gösterdi.Zaniola gerçekten müthiş bir transfer ama ben yinede bir transfer daha yapacağımızı düşünüyorum

Diger konudaki paylastigim rakamlar Roma kulübünün basin toplantisi halinde oradaki basin mensuplarin elde edindiği bilgilerdi zaten Roma'nin sitesinde rakamlar henuz aciklanmadi. O yuzden kendi KAP aciklamamizi baz almak gerek. Ayrica Zaniolo'yu da parayla kandirmadik çünkü maaş konusunda neredeyse ayni parayi alacak demek bizim projemize inanarak geldi.
Zaten çıkan haberler maaş pazarlığı yapmadığı serbest kalma maddesi pazarlığı yaptığıydı.

€2.1m maaşa razı ama €25-30m serbest kalma bedeli istiyor demişti bir muhabir hangisi hatırlamadım. Muhtemelen ikisine de zam yapalım tarzı bir pazarlık yapmışız.

Roma genelde bonservisleri acikliyordu. Ama ne Zanioloda, ne Zekide rakam yazmislar.

Ama simdi biraz düsündükten sonra, Romano ve DiMarzio zaten Roma 25e razi demiyormuydu bizim ilk kiralik teklfiinden sonra? Adamlarin ilk hedefleri 25 milyonduysa, biz niye bonsularla 29,5 veriyormussuz? Belki 15 + 6,5 kolay bonus ve 6,5 hayatta verilmeyecek bonus olabilir mi?

demek ki bonuslar yokmus

Hayırlı uğurlu olsun

Geri
Üst Alt