- 1 Ağustos 2009
- 44.986
- 43.619
- 4.198
Servis çekiyor görünmektemessinin ne işi var fındıklı anadolu fkda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Servis çekiyor görünmektemessinin ne işi var fındıklı anadolu fkda
niğdenin daha uyduda kanalı yok burak elmas belediye başkanından fazla çalışıyor"maçlar GS TVden yayınlanacak"
burak kingmas
şu anda lanbartuğri olacak
ben gidip kaptan olacağımşu anda lan
yusuf kara rengimle beraber seni bulmak için arayıştayıztakım düşecek gibi
satalım en iyisi
tirabzonda yasiyormus. bulmasak daha iyi gibiyusuf kara rengimle beraber seni bulmak için arayıştayız
tirabzonda yasiyormus. bulmasak daha iyi gibi
''Hem sıkılmazlar hem de sapıtmaları için bir neden yok. ''Takımı bu sene kümede kaldıktan sonra lig hakkını Çanakkale Dardanelspor’a devretmeliyiz. Çanakkale-İstanbul yakın olduğu için kontrol daha kolay olur. Ayrıca genç futbolcular için güzel bir yer. Hem sıkılmazlar hem de sapıtmaları için bir neden yok. Ayrıca en başarılı olduğu dönemde bu başarıyı gençlerle yakalayan bir ekip, gençlerle oynama alışkanlığı olan bir ekip. Ben de müdahalede bulunurum gerekli noktalarda futbolcuları çekerim kenara konuşurum, gerekirse tokatlarım.
''Hem sıkılmazlar hem de sapıtmaları için bir neden yok. ''
Kritik tespitler.![]()
By CimbomTakım bu sene kümede kaldıktan sonra lig hakkını Çanakkale Dardanelspor’a devretmeliyiz. Çanakkale-İstanbul yakın olduğu için kontrol daha kolay olur. Ayrıca genç futbolcular için güzel bir yer. Hem sıkılmazlar hem de sapıtmaları için bir neden yok. Ayrıca en başarılı olduğu dönemde bu başarıyı gençlerle yakalayan bir ekip, gençlerle oynama alışkanlığı olan bir ekip. Ben de müdahalede bulunurum gerekli noktalarda futbolcuları çekerim kenara konuşurum, gerekirse tokatlarım.
Yaptığı uygulamalarla adından sıkça söz ettiren Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, hazırlayıcı takımları olan Niğde Anadolu FK’da sigara içen bazı oyuncuların olduğunu açıkladı. Kulübün resmi sitesinden açıklamalarda bulunan Özkan, sigara içen oyuncuların kimler olduğunu söylemezken, birçok yaptırımda bulunacaklarını açıkladı.Abi çıkar kordonda 2 tur atar mis gibi ama disco disco gezeyim de kafamın üzerinde 2 döneyim dese öyle bir imkanı yok misal![]()
Yaptığı uygulamalarla adından sıkça söz ettiren Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, hazırlayıcı takımları olan Niğde Anadolu FK’da sigara içen bazı oyuncuların olduğunu açıkladı. Kulübün resmi sitesinden açıklamalarda bulunan Özkan, sigara içen oyuncuların kimler olduğunu söylemezken, birçok yaptırımda bulunacaklarını açıkladı.
Başkan Özkan, “Lojmanlar kapatılacak, herkes kendine ev tutacak. Yemek de yok. Dışarıda fast food mu yerler, yoksa ikişer porsiyon döner mi yerler kendileri bilir. Lojmanın yanında yaptığımız fitness salonu kapatılacak ve orada bulunan malzemeler İzmir’e getirilecek. Bu sözlerim Altınordu için de geçerli. ‘Ben sigara içiyorum’ diyen lojmanları boşaltacak ve nerede istiyorsa orada kalacak” ifadelerini kullandı.
İHA
bu takım medeniyetten uzak yaşadıkça topçuları daha sağlam olur topçunun cahili iyidirAdam haklı ama topçular da haklı. Niğde’de ne yapsın, lojmanda bira sigara yapıp, çeşitli sitelerde, çeşitli filmleri izlerler.