Nigel de Jong Galatasaray'da İddiası!

Uyum sağlarsa orta sahaya direnç katar takımın mücadele gücünü arttırır.

Hollanda cetesi

Sent from my iPhone using Tapatalk

MLS'de adi Kung Fu Jong'a cikti..

Gelene gecene ucan tekme atiyo. MLS ligden gondermek icin takim ariyor su an resmen.

Hircinlikta Melo vol.2 olur gelirse. Ama teknik olarak melo'nun sol testisi bile etmez.

İyi olacak bence ya peşin hükümlü olmamak lazım, ha keşke diarra da gelse ama sanmıyorum alabileceklerini.

Tapatalk

gel ulan gel artık sen bari gel!!
bu beğenmeyenlere de iki lafım var; sanki başka alternatif var elimizde, sanki bütün sezonu hamitle, selçukla geçirmeye isteklisiniz. transfer olsa suçlu olmasa suçlu, arkadaş bi de beğenin bişeyi ya... para yok durum yok vizyon yok alınamıyor işte var mı ötesi? yeteneksiz yönetim varken anca bu kadarı oluyor, hiç olmasaydı daha mı iyiydi??? yok yaşlıymış yok beğenmezlermişmiş, en kötü selçuk hamitten daha iyi olacaktır bu adam...

Bu yönetimin Diarra'yı alabileciğini mi sandınız böyle bir ihtimal yoktu. Sakat adama 4 m bayılan aldığı oyuncuya lisans çıkaramayan tipler bunlar ne bekliyorsunuz.

De Telegraaf: "De Jong, Galatasaray'dan aldığı teklifi düşünüyor. Henüz karar vermedi."

33 yaşına girecek düşüşte olan bir adam. Bu geleceğine melo tekrardan geri gelsin daha iyi. net daha faydalı transfer olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O degilde bu Tulun'u izledim 2 saat once falan. Adam oyle bir anlatiyor ki sanki kendileri herseyi mukemmel yapmis. Unutmadik son gun Pandev ve Cemal hamlesini. Unutmadik genclesme operasyonu bahanesiyle cebe atilan komisoynlari...

Kes lan alkolik cakal!!!

Geri
Üst Alt