Nigel de Jong Galatasaray'da İddiası!

Riekerink çok istemiş. Tiote'yi daha önce olduğu gibi veto etmiş.

Grossgoys gibi olucak buda lassı nasıl alamazmısın ya reziller

Ulan bari taraftari kandirmayin bekletmeyin diarra olmadi değin bitsin olay geçmiş olsun benim hiç umudum yok diarra için artık.

Şurda kalmış 1-2 gün ve oraya ciddi anlamda birisi lazım. Şampiyonlar Ligi'nde zaten yokuz, De Jong 1 sezonluğuna işe yarayabilir tabii futbol oynamaya gelirse. Genelde bu tip kasap futbolcular 30-31'den sonra performanstan düşerler, çöküşe geçerler. Melo'da olduğu gibi. Umarım o çöküşü burada devam ettirmez. 3 sezon önce çok iyiydi, şimdi bilemiyorum.

Gelmez inşallah bu adam pili bitmiş, son vurgununu yapmaya çalışan,oldukça yavaş hareket eden birisidir.Donk kadar bile katkı vermez camiaya.

De Jong Tiote'den daha iyi yalnız. :D

Tiote hiç içime sinmemişti. Kötü durumda ve sakat. Bu herif kasap ama iş yapar çok düşmediyse.

çok hantal. + Kasap. Selçukla olmaz. Tabi topalın geçen seneki oyunu gibi savunma önüne çakılı oynarsa iş değişir.

Sen bunu boş ver de Alpay,

Son dönem ülkede ki Hollanda sevdasını neye bağlıyorsun.

Bizim senelerdir söylediğimiz ekol oluşturamıyorsan ekol kopyala olayına mı girdik.

Melo gittiğinde herkes De Jong diye ölüyordu şimdi adamı itin bir yerlerine sokmuşsunuz.

Yav ne Diarra'sı arkadaş Nigel ile transfer kapatılacak :D Ahahah hala Diarra diyenler var.

Işığı gören geliyor.
Hayırlısı bakalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

çok hantal. + Kasap. Selçukla olmaz. Tabi topalın geçen seneki oyunu gibi savunma önüne çakılı oynarsa iş değişir.

Sen bunu boş ver de Alpay,

Son dönem ülkede ki Hollanda sevdasını neye bağlıyorsun.

Bizim senelerdir söylediğimiz ekol oluşturamıyorsan ekol kopyala olayına mı girdik.

Hollanda ekolü bitmek üzere iken akıllara gelmesi kırıcı yalnız.

Çok yumuşak kalıyorlar artık futbol içi. De Jong öyle değil tabi. O direkt sert biri. Belki de bulamadıkları o sert adamdı.

Milli takımda

De Jong
Kuyt

gibi adamlar varken başarılı olmaları tesadüf değil. De Jong bu arada son 5 senede bolca sarı kart görmüş ama kırmızısı az demek ki o da MELO GİBİ PROFESYONELCE İŞİNİ YAPIYOR.

3 SENE ÖNCE GELSE BÜYÜK TRANSFERDİ ŞİMDİ YOKLUKTA GİDER.

Geri
Üst Alt