Nigel de Jong Galatasaray'da İddiası!

Bedava transferlerden bir gram haz etmiyorum Nigel De Jong bildiğimiz bir oyuncu ama bize çift yönlü oynayan Selçuk'u yedeğe çekecek Diarra lazım..
Başkası yalan..

YAV BU ADAM geçen yıl gelse neredeyse foruma adı verilecekti şimdi hürriyet muamelesi görmüş garibim..

Yapılacak (ki kesinlikle yapılacağı söyleniyor) defansif orta saha transferinden sonra Selçuk'un ilk 11'de oynaması söz konusu değil. Mevcut oyunuyla yerini çoktan Tolga'ya kaptırdığını düşünüyorum. En azından Riekerink'ten bunu bekliyorum. Zaten Selçuk'u kızağa çektiği anda benim için efsane statüsüne yükselecek kendisi. Bu bağlamda eğer Diarra'yı alamadıysak De Jong - Tolga - Sneijder üçlüsüne karşı çıkmam. Yalnız sözleşme süresi 2 seneden fazla olmamalı, mümkünse 1+1.

Yaw baslatmayin nigel de jong'a, adam bir kac ay sonra 32 olacak, eger 30+ yaslarinda önlibero aliyorsan ust duzey önlibero al, form da olan bir önlibero al, nigel de jong amerika'ya niye gitti ya, para icin, kariyeri artik onun umrunda bile degil.

Umarim bu nigel de jong haberleri yalandir.

Hollanda ekolü bitmek üzere iken akıllara gelmesi kırıcı yalnız.

Çok yumuşak kalıyorlar artık futbol içi. De Jong öyle değil tabi. O direkt sert biri. Belki de bulamadıkları o sert adamdı.

Milli takımda

De Jong
Kuyt

gibi adamlar varken başarılı olmaları tesadüf değil. De Jong bu arada son 5 senede bolca sarı kart görmüş ama kırmızısı az demek ki o da MELO GİBİ PROFESYONELCE İŞİNİ YAPIYOR.

3 SENE ÖNCE GELSE BÜYÜK TRANSFERDİ ŞİMDİ YOKLUKTA GİDER.

Bunları Menajerlerin organize etmesi daha fazla onur kırıcı oluyor ülke adına. Artık Teknik direktörlere de el attılar.

Robben'in sözleşmesi bitiyormuş, bu sene son. Bilmiyorum yeni sözleşme önerilecek mi kendisine ama önerilmezse ilk tercihi TR olacak onun da. Bakalım kime gidecek.

Forum beğenmemiş demek ki en mantıklı transferimiz.

Yaw baslatmayin nigel de jong'a, adam bir kac ay sonra 32 olacak, eger 30+ yaslarinda önlibero aliyorsan ust duzey önlibero al, form da olan bir önlibero al, nigel de jong amerika'ya niye gitti ya, para icin, kariyeri artik onun umrunda bile degil.

Umarim bu nigel de jong haberleri yalandir.

Para için gitmemiş adam 500 bin euro alıyormus orda para için demek yanlış olur baska sebepten dolayı sanırım.

MLS'de istatistiklerde , maç başına top çalma,top kapmada ve uzaklaştırmada ilk 40'da değil de jong
Sadece maç başına pas 'da 3.sırada oda 70 pas

Olumsuz bakmıyorum.
Tiote ile aynı ayarda bir transfer olur. Orta sahayı ileri götüreceği net.

Adamı itin bilmem neresine sokmussunuz. Şaka gibi. Tioteyi top diye oynar.

Umarım gelir.

Bunun temposu iyice düşmüştür. Valla nedesem bilemedim. Tempolu oyuncu lazim. Tolga bile hoş geldi insanin gözüne. arti topuda iyi kullaniyor 2 maçtir.

Bunu alacagina genc, yetenekli, gelecek vaad eden önlibero al daha iyi.

Geri
Üst Alt