Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Siz ailecek sapıksınız o zaman
Üyeye hakaretten ceza yiyeceksin yine Şerafettin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz ailecek sapıksınız o zaman
evet Psikolojik rahatsızlıklardan pek anlamam.. hiç yaşamadım çünkü
Ay özür dilerim hakarete mi uğradınÜyeye hakaretten ceza yiyeceksin yine Şerafettin.
Evet kardeş, küçük bir çocuğa sapık diyerek kalbini kırdın.Ay özür dilerim hakarete mi uğradın
trollük desem yeterli mi ?
adamların hayattaki eğlencesi bu zaten... buraya Galatasaray için değilde trollük için gelıyor garibanlar.. gerçek hayatta umduğunu bulamayan, toplumdan dışlanmış, insanlarlar iyi geçinemeyen insanların başvurduğu yöntemin adıdır ''Trollük''
Tamam velet
İnternetten ilişki bulmak için olan bir siteye profil açan adam diyor ha bunları da. :asd22:
![]()
![]()
adam yazdıklarımı kabul ediyor beyler
Kurduğum cümleden böyle bir anlam çıkaracak kadar da garip bir herif.
lafı yedin kaldın dimi trolcüm.. şimdi gidebilirsin.. bir daha boyunun yetmeyeceği işlere bulaşma
Hadi lan uza
Senin bütün hayatını dökerim buraya üzülürsün
Başka forumlarda ağlak mesajlarını buraya taşıttırma![]()
evet lafı yiyen arkadaşımız birden klavye delikanlılığına başladıTrollerin genellikle aciz kaldıklarında başvurduğu bir yöntemdir klavye delikanlılığı
devam et dinliyorum
kabul edıyorsun kıvırma işte.. dışlanmışsınız siz.. buraya gelip kendızı tatmin ediyorsunuz şimdi gidebilirsin trollcüm
İnternetten ilişki bulmak için olan bir siteye profil açan adam diyor ha bunları da. :asd22:
Hmm klavye delikanlılığımı tam senin tarzın
Açıkçası durumuna üzülmüştüm ama boşuna dememişler acımayacaksın Bjkli ümitçim
evet troll arkadaşımız laf bulamayınca iftiraya başladımadem laf söyleyecek kapasiten yok bari sus rezil olma
![]()