Nigel de Jong Kart Problemi Yaşar mı?

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Arkadaşlar bu adamı alırken kasap diye aldık ama su aşagıda ki videoyu ızleyınce yedigi sarı kartları burda direk kırmızı olarak yiyecektir. MLS'den gittigi icin rakip takım taraftarları şükrediyormuş artık oyuncularımız sakatlanmayacak diye...

KICK sur Twitter : "Ankles in the Turkish league beware!

Nigel de Jong's "highlights" from #MLS... https://t.co/SUQb927sjA"

Sneijder ve JOR bu adamı uyarır umarım böyle hareketlerin birini yapsa burda gündem olur.

Edit: Şimdiye kadar ki gördügü kartları söylemeye gerek yok bizim ligin hakem kalitesi ortada ve medya baskısı o yüzden burada daha cok dikkat cekecektir

Son düzenleme:
kulüpler bazında kariyeri boyunca 106 sarı 4 kırmızı görmüs. abartılacak bir durum yok.

her defansif önlibero kadar kart görüyor.

agresif ve sert oynaması rakibe tekme-tokat giriyor anlamına gelmemeli. adam topa sert giriyor :D

kulüpler bazında kariyeri boyunca 4 kırmızı görmüs. abartılacak bir durum yok.

her defansif önlibero kadar kart görüyor.

agresif ve sert oynaması rakibe tekme-tokat giriyor anlamına gelmemeli. adam topa sert giriyor :D

Türkiye ligini konusuyoruz burda o hareketleri burda yapsa sarı degil medya baskısı ıle dırek kırmızı gorur

lige ne zaman sert oynayan bir adam gelse hemen çok kırmızı görür muhabbeti yapılır. çok kırmızı gören görmedim şimdiye kadar.

kemalettin diye adam atlattı bu lig bişey olmaz.

481 macta 4 kirmizi kart görmüs, o kadar problem olacagini sanmiyorum, Melo da aynisi söyleniyordu

Melo ve Emre ne kadar kart gördüyse bu da o kadar kart görür.Bir şey olmaz.

Hic birsey olmaz.

Hayatinda 4 kirmizi kart görmüs. Simdiden algi operasyonu basladi, yani hakemler manipüle edilip daha kolay kart cikarabilir.

Melo'ya da aynisi yapildi.

Dany'den az kart göreceği kesin , Dany sert adam mı? Bilakis lokum gibi bir çehresi var , kart gören adam genelde hakemi iyi analiz edemeyen , pozisyon bilgisi ve hamle kabiliyeti zayıf olan adamdır.

Türkiye ligini konusuyoruz burda o hareketleri burda yapsa sarı degil medya baskısı ıle dırek kırmızı gorur

farkındaysan baskıyı yaratmaya baslayan biziz. herhangi bir spor gazetesinde böyle bir konusma yok.

futbolun kuralları ortada. rakibe sert girersen, şiddetine göre ya sarı ya kırmızı yersin. topa girdikten sonra bir sıkıntı olmaz, rahat olun..

Hayatinda 4 kirmizi kart görmüs. Simdiden algi operasyonu basladi, yani hakemler manipüle edilip daha kolay kart cikarabilir.

Melo'ya da aynisi yapildi.

Videoyu ızledın mı hakancıgım o hareketın bırını yapsa burda medya asar adamı o yüzden diyorum

Video da mal mal oynamis o ayri. Net kirmizi mesela ilk pozisyon.

Son düzenleme:
lige ne zaman sert oynayan bir adam gelse hemen çok kırmızı görür muhabbeti yapılır. çok kırmızı gören görmedim şimdiye kadar.

kemalettin diye adam atlattı bu lig bişey olmaz.

Bende videoyu izlemeden önce adamı abartıyorlar falan sanıyordum ama adam bildigin direk bileklere oynuyor :asd22:

De Jong ortalama bir topçunun bir tık üstü kadar problem olur kart görme hususunda. Melo var yakın zamandan buna örnek. Olmadık yere hakemler kart gösterdiği gibi göstermeleri gereken yerlerde de cesaret edemediler. De Jong'da da aynısı olur. Hem sertlikten yana olan oyunculara karşı bizim ligde hakemler genel olarak daha müsamahakar oluyor. Misal Emre, Melo, Topal, Poldi.

Bu arada ilginçtir ama "hayalet,kız" gibi lakapların yöneltildiği ikili mücadele kaçağı Selçuk'un kariyeri boyunca gördüğü kırmızı kart sayısı De Jong'unkinden daha fazla. Pepe'ye millet laf eder ama senelerdir kırmızı görmüyor La Liga'da.

Geri
Üst Alt