- 14 Haziran 2009
- 28.850
- 12.853
- 2.698
Yooo öyle bir şey yok.Bu forumda hakkında soru işaretleri olacak en son kişilerden birisi benim,teessüf ederim çok kırıldım şakası bile kötü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yooo öyle bir şey yok.Bu forumda hakkında soru işaretleri olacak en son kişilerden birisi benim,teessüf ederim çok kırıldım şakası bile kötü.
Yooo öyle bir şey yok.
Önce sersemletip sonra öldürme stratejisinin ilk bölümünü başarıyla tamamlamışız demek kiŞaka mı yapıyorsun,şaka ayağına ciddi mi diyorsun onu düşünüyorum şu anda.![]()
Antu mu 12 numara mı söyle artık Sarper uğraştırma biziSen bayağı ciddisin bence.
Antu mu 12 numara mı söyle artık Sarper uğraştırma bizi![]()
Şimdilik ara verelim o vakitİkisinin de bilmem neyini ne yapayım,sonuna kadar Galatasaraylı'yız.Tartışmaya kapalı bir konu.Şaka da olsa,bir yerden sonrası olmuyor,yeterli bu kadar.
Ayiptir söylemesi benim de kücükken 3-4 arkadasimi Cimbomlu yapmisligim vardir.
benim annem UEFA kupasını aldığımızda ,çekildi bi köşeye hüngür hüngür ağladı
Ters manyel yaparak kurtulabileceğini sanıyor @Osman SEDEN dikkatini çekiyorum. Nedir bu şimdi? Ne gerek vardı? Şimdi daha bir emin oldum şahsen. Bu arkadaşın ipi ivedilikle çekilmeli.
İkisinin de bilmem neyini ne yapayım,sonuna kadar Galatasaraylı'yız.Tartışmaya kapalı bir konu.Şaka da olsa,bir yerden sonrası olmuyor,yeterli bu kadar.
Sarper. Dursuncu olmanın altında yatan neden buydu demek öyle mi lan.
Yazdım seni olm.
Aha,bir sen eksiktin kanka sen de gel tamam.![]()
Çember daralıyor Sarper :asd22:Sarper. Dursuncu olmanın altında yatan neden buydu demek öyle mi lan.
Yazdım seni olm.
Bu konuda gelmem kanka.
Galatasaraylı olduğuna eminim.
Fakat dursun konusunda her türlü.![]()
Yani Dursuncusun mu demek istiyorsun?![]()
tabii ki öylesin. Ve bu forumda Dursuncu olmak ihraç sebeplerimizden biridir.
bilgin olsun![]()