Nigel de Jong: "Van Persie'yle olan dostluğum derbiden önemli"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
fft226_mf7752496.Jpeg

Galatasaray'ın yeni transferi Nigel de Jong, Hollanda basınının futbol yayınlarından Voetbal International'a konuştu.

Milli takımdan arkadaşı Wesley Sneijder'le yeniden beraber oynamanın kendisini ne kadar mutlu ettiğini belirten De Jong, "Onu Ajax'ta küçüklüğümden bu yana tanıyorum. Şimdi yeniden beraber oynuyoruz. Ajax akademisindeki hocam Jan Olde Riekerink de teknik direktörümüz. Adeta bütün eski dostlar bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

De Jong yakın arkadaş olduğu Robin van Persie'nin Fenerbahçe'de oynamasının arkadaşlıklarını etkilemeyeceğini de belirtti.

"Burada insanların bu konuda ne kadar hassas olduklarını biliyorum, sahada rakibiz ama saha dışındaki dostluğumuz baki" diyen De Jong, "Benim için van Persie'yle dostuluğum Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinden daha önemli. Ancak beraber yemek yerken ya da vakit geçirirken görülmemeye özen göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a geldikten kısa süre sonra sakatlanan De Jong'un önümüzdeki bir ya da iki maç içerisinde sahalara dönmesi bekleniyor.

Kaynak: Goal

Nigel de Jong: “Van Persie’yle olan dostluğum derbiden onemli”

Ben bu adamdan nefret etmeye basladim ya la

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Bir Melo degilsin.

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Önce top oyna.

At diye aldik at kafasi cikti adam

Yahu bos yapmayin.

Ayni adam sahaya cikinca dostluk mostluk kalmaz dedi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Oynada bi görelim seni be kardeşim. Melo'yu arıyorum ah ah

Serdar Aziz ve sen bir hazır olsanız iyi olur ilk yarı bitmeden.

Önce bir oyna, bize kendini sevdir, sonra çık bunları söyle..

Nerdesin lan sene alagava

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

De jongu hiç beğenmiyorum da adam dün gelmiş hazır olacak bugün yarın ve oynamaya başlayacak. Hemen gazık etmeyiniz oynamaya adamı yahu. Belki ligimizde kral olur beli olmaz

en azindan bonservisi olmadan geldi. Tioteyi tutsaydik keske

belliydi böyle olacağı emekli olup abd ye giden adamı geri getirdiler

haberi okuduğum da kötü bir şey görmedim gayet iyi konuşmuş.

Geri
Üst Alt