GSCimbom
Nihat Doğan Kulüp Üyeliğinden İhraç Edildi!
Tuncay Özaslan

Nihat Doğan Kulüp Üyeliğinden İhraç Edildi! Sayfa 2

Tuncay Özaslan ·

Cevap
57
Okunma
4,3K
Sayfa
2/3
BqUZgTfIEAA-lrw.jpg

su gereksiz insan 3 gundur tum Turkiye konusuyor nereye baksam nihat heberi sanki baska hicbirsey olmamis gibi hersey gulup gulustanlik gereken tepki fazlasiyla gordu tamam silindi gitti umarim 5-6 ay sonra hicbirsey olmamis gibi devam edemeyiz neleri gordu ve unutulu bu ulke neler!!

Nasıl olsa cümlenin arasına laik, mini etek gibi iktidar ve yandaşlarında nefret uyandıran kelimeler sıkıştırır istediğim sapıkça görüşümü söylerim diye düşünmenin sonu

su gereksiz insan 3 gundur tum Turkiye konusuyor nereye baksam nihat heberi sanki baska hicbirsey olmamis gibi hersey gulup gulustanlik gereken tepki fazlasiyla gordu tamam silindi gitti umarim 5-6 ay sonra hicbirsey olmamis gibi devam edemeyiz neleri gordu ve unutulu bu ulke neler!!

Türk insani anlik tepki ile yasar, ve anlik tepki ile ölür. Nihat ondan beter seyler yazdi önceden, ama kimse iplemedi. Ama simdi hazir bir hedef bulunca, vurun lahpeye hesabi herkes show pesine düstü.

https://www.youtube.com/watch?v=PA6Yko5nPnw

Gökmen Özdenak bu sözleri simdi söyleseydi, kim bilir ne durumda olurdu.

Hahaha nihat dogan 17 25 aralik hukumete darbe operasyonu paralel cete Israil falan demeye baslamis.

Biliyor ki bana yapilanin amaci tayyibe darbe yapmak dedigi takdirde ulkenin yuzde 50 si onu sahiplenecek.

Cok saf insanlar var malesef.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Zaten o tweet'i o yüzden attı da öyle bi zamanda attı ki armut ak partisi yandaşları bile desteklemedi. Normal zamanda atsa bi ton retweet bilmem ne alırdı yine tabi. Zırlaması da fayda etmeyecek artık herkesin gözünden düştü.

Aslinda bu Nihat denen hasta adamlar icin din, politika, sosyal yasam, sanat vs gibi konularin hic bir onemi yok. Onlar aslinda bu dusunceleri gercekten benimsemis insanlarin ilgisini kendi uzerlerine cekme adina her turlu kiliga bukalemun gibi girerler. Arkasinda kendilerini pohpohlayan insanlarin ne gibi seyleri duymaktan hoslandiklarini bildikleri icin kendisiyle hemfikir olan yandaslarinin ruhunu gidiklayan sozler soylerler. Boylelikle "ben bu ulkenin koyunlarini bile seviyorum, benim ulkemin koyunlari bir baska bakiyor" gibi sozlerle beyinlerini afyonlastirdigi insanlarin uzerinde hem otorite kazaniyor ve hemde onlari kendi narsist ihtiyaclarini karsiladigi koyunlara ceviriyor.

Dunya uzerinde yasamis insanlarin arasinda en tehlikeli olanlari iste bu Nihat Dogan turunde narsist insanlardir. Nihat Dogan'i zerre kadar tanimam. Ama adim gibi eminimki cocuklugunda hor gorulmus, belki anne veya baba sefkati hic gormemis, ezilmis ve saglikli bir cocukluk hayati gecirmemistir. Nihat Dogan'in herhangi bir konuda "bilmiyorum" cevabini verebilecegini dusunebiliyor musunuz? Asla!

narsist kisilik bozuklugu olan insanlar her zaman herseyi bilirler. Her konuda bilgi sahibidirler. Bu dallama teknik direktorluk yapti, sanatcilik(!) yapti, politikaya atildi, felsefi ve din gibi konularda surekli atip sallarken goruyoruz.

Insanliktan, merhametten soz ederken aslinda bu gibi hislerden ne kadar yoksun oldugunu yarim akilli bir insan bile gorebilir. Ben tam aksine ilgi ve sohret delisi, pohpohlanmaya muhtac, kendisine sohret ve para kazandiracak emelleri icin kimsenin goz yasina bakmadan coluk cocugu bile kendi elleriyle kitir kitir kesebilecek psikopat narsist bir insan goruyorum..

Sayın polat önüne geleni üye yapmış herhalde.
Bu nihat doğan dini kitabı para ve göz önünde ola bilmektir.
Bunun için ne varsa kunlanıyor. Galatasaraya üye oldu gitti telegolerde çıkdı bana ekmek verin diye haykırdı.
Bakdı ekmek yok ak koyunlarına sulanmaya başladı.

Geri
Üst Alt